Медицина, Здравеопазване в населено място Смолян

Областни градове Градове ×

Д-р Антон Горчев Лалов е специалист по акушерство и гинекология, практикуващ на територията на гр. Смолян. Д-р Антон Лалов е завършил Медицински университет „Ив. Петрович Павлов” – град Пловдив през 1990 година.

Д-р Марияна Бакларова практикува като семеен лекар в гр. Смолян и предлага прецизна диагностика и лечение на редица заболявания. Д-р Бакларова предлага различни медицински услуги, част от които са: Профилактични прегледи на деца и възрастни. Насочване за консултация с друг специалист.

Аз съм Д-р Величка Неделчева-Белева и съм специалист по обща и естетична дентална медицина и предлагам зъболечение за деца и възрастни. В кабинета си в град Смолян извършвам следните стоматологични услуги: лечение на кариеси, пулпити и други проблеми със зъбите.

Доктор Златка Шопова е специалист по пневмология и фтизиатрия с дългогодишен професионален опит в град Смолян. Извършва диагностика и лечение на белодробни заболявания в своя кабинет на ул. Хан Пресиян 7.

д-р Величка Неделчева е лекар специалист стоматолог, практикуващ в град Смолян. Доктор Неделчева извършва стоматологични прегледи, детска стоматология, лечение на кариеси. Стоматологът предлага и естетична дентална медицина. Денталният кабинет е оборудван с високотехнологична апаратура и

Д-р Маргарита Пищалова е специалист по акушерство и гинекология, който практикува в гр. Смолян. Дългогодишният опит и високият професионализъм на д-р Пищалова гарантират качеството на медицинските услуги, точна диягноза и подходяшо лечение.

Д-р Емилия Апостолова е родена на 01.07.1956 г. в гр. Девин. Завършила е медицина в МУ-Пловдив. Първите 12 години е работила в гр. Мадан, където защитава първата си специалност по вътрешни болести. Няколко години по-късно придобива и втора специалност по ендокринология и обмяна на

Доктор Христина Иванова е лекар невролог, практикуващ на територията на град Смолян. В личният си кабинета по неврология, доктор Иванова извършва диагностика и лечение на заболявания на периферната и централната нервна система.

Аптека. Продажба на лекарства и медицински консумативи. Магазин за хранителни стоки.

Аптека. Продажба на лекарства и медицински консумативи. Магазин за хранителни стоки.

Медицина, Здравеопазване в населено място Смолян


Прочети повече
Затвори