Медицина, Здравеопазване в населено място Ямбол

Областни градове Градове ×

Доктор Магдалена Шаламанова практикува дентална медицина в своя стоматологичен кабинет в град Ямбол. Извършва лечение на кариеси, избелване на зъби и поставяне на пломби. Благодарение на дългия си професионален опит в областта на стоматологията.

Стоматологът, доктор Мери Петрова, практикува своята професия в град Ямбол. В своята работа Доктор Петрова използва съвременни висококачествени материали и медикаменти, както и модерни методи на лечение. Има дългогодишен опит в областта на денталната медицина.

Д-р Димитър Брънков е специалист невролог, който практикува в гр. Ямбол. Д-р Димитър Брънков извършва следните дейноси: Обща неврология, Остри разтройства на мозъчното кръвообращение, Двигателни разтройства, Множествена склероза.

Ендокринолог Д-р Катерина Радева Стоянова лекува заболяванията, свързани с жлезите с вътрешна секреция, вътрешни болести и практикува в град Ямбол. Лeкapят paзпoлaгa c нaпълнo oбopyдвaн мeдицинcки кaбинeт, в кoйтo пpиeмa пaциeнти, кoитo имaт oплaквaния и cимптoми.

Фирмата предлага помощни средства ,съоръжения и приспособления за хора с увреждания : инвалидни колички - рингови и акумулаторни ,скутери внос от Германия, комбинирани столове за тоалет и баня ,проходилки, патерици,канадки,бастуни регулируеми,триопорни,четириопорни,протези за спортисти.

Д-р Петко Лафчиев е специалист в областта на общата и детската хирургия, който практикува в град Ямбол.

Д-р Коста Гинев е специализирал в областта на кардиологията и вътрешните болести. Практикува в кабинета си в град Ямбол. Той предлага ефективно лечение на сърдечни заболявания и превантивна грижа за своите пациенти, за да се предотврати появата на проблеми със сърцето.

Д-р Живко Тагарев е началник на отделение по кардиология, ендокринология и болести на обмяната към МБАЛ „Св. Пантелеймон“ – Ямбол.

АПТЕКА БЕРОВА предлага богат набор от лекарствени средства по договор с НЗОК. Предлага голямо разнообразие от медицинска козметика - Vichy, Eucerine, Galenik, Avène и други. Можете да намерите и бебешка козметика - Bubhen. Работно Време: 8 до 20 часа всеки ден.

Д-р Маргарита Димитрова е специалист кожни и венерически болести от град Ямбол. В кабинета си тя извършва прегледи, диагностика и лечение на: Алергични дерматози, Контактни дерматози, Екземи, Псориазис, Болести на косми и нокти.

Медицина, Здравеопазване в населено място Ямбол


Прочети повече
Затвори