Областни градове Градове ×

Фирмата предлага: френски и чешки чугунени горивни камери, с една, пет и десет годишна гаранция; камини с водна риза или топъл въздух; монтаж на горивни камери и облицовки за камини; комплексно обслужване; проектиране, изработка и монтаж на всяк.

Секаста е изключителен представител за България на известната френска DEVILLE - лидер в отоплението. Днес сме добър партньор на ИНВИКТА- Франия, АКСИС- Франция, БОДАР И ГОНЕ- Белгия, ДЕВИЛ - Франция, ОРТАЛ - Израел, ТЕХНИКАЛ - Унгария.

ПРО СОЛАР БГ ЕООД е Базирана в гр.Варна и работи на територията на цялата страна. Ние изграждаме слънчеви системи и отоплителни инсталации, както за промишлени, така и за битови нужди. Разполагаме с високо квалифициран инженерно – технически екип и гарантираме качествена услуга.

Фърниш БГ ООД – търговия с мебели и аксесоари за дома, онлайн мебелен магазин, цялостно интериорно проектиране. Вдъхнете живот на четирите сиви стени. Вашата задача е да имате много идеи и желание да сътрудничите, нашата задача е да ги изпълним.

Варна
СИКО ООД – производство и продажба на камини, печки, детски игрални комплекси, хотелски сейфове, градинска мебел, парапети, метални конструкции, полимерно боядисване!Фирма СИКО ООД, гр. Варна е основана през 1989 г. като предприятие за дизайн и производство на метални части и конструкции.

"Мармодом" ООД е изключителен представител и директен вносител на френските камини Fonte Flamme - водещ европейски производител на горивни камери от чугун. Предлагаме пълен инженеринг в областта на ками

Фирма МК Инженеринг предлага пълна инженерингова дейност във връзка с проектиране на отоплителни, вентилационни, климатични и слънчеви инсталации за топла вода. Предлагаме продажба и монтаж на на всички видове инсталации по наши или чужди проекти.

Фирма ГРИНКО БЪЛГАРИЯ ООД извършва следните дейности: - производство и търговия с отоплителни системи на био-пелети - търговия с котли за парно отопление - камини на био - пелети и гориво за тях - машини за производство на пелети

Фирма ТРАНС КРИЛ предлага следните услуги: - Производство и монтаж на метални конструкции - Изграждане на ОВК инсталации - Ремон

Варна
Камините ЗОТИ са предназначени за горене на дърва, въглища или пелети и за отопление на битови и обществени сгради. Основана през юли 2004 година фирмата се превърна за кратко време в една от трите големи производители на отоплителна техника на твърдо

Партньори