Областни градове Градове ×

Фирма ВЕНЕРА ЛУКС ЕООД е създадена през 1995 година и функционира като борса за цялата гама бебешки и детски стоки.Намира се на "Брезовско шосе" 147 /Малката търговия/ , склад 7 и е дистрибутор на всички големи български производители на детски и бебешки стоки.

Пловдив
Склад за дамско и мъжко бельо от Италия и България,като фирмата е претставител на марките Инаморе, Инкантно, Сиалей, Помпея, Роберта. Предлагаме бенски и бельо на фирмите Бонис, Рос Мен, Тони Ланс. Предлагаме Бельо на фирмите Афект, Сия и Перфект.

Пловдив
IVA TEX ЕООД произвежда а пижами, нощници, тениски, бельо, домашни дрехи от плюш, хавлия и вата , дамски и мъжки блузи, както и много други артикули произведени от трико. Създаваме възможност за изработка на ишлеме на всеки клиент индивидуално , като моделите , материалите и консумативите

Lady-VIP.net Е Онлайн магазин на ЕДРО И ДРЕБНО за сатенени нощници пижами и халати (базиран в град Пловдив ул.Граф Игнатиев 5 и ул.Павликенска 15).Продава на територията на цяла България сатенени нощници, пижами и халати Подаръци за момичето, жената, дамата, любимата ... ЗА НЕЯ.Подарък

Онлайн магазин Скарлет'О предлага: дамски и мъжки дрехи, бутикови облекла, бански костюми, забавни костюми, спортно облекло, бельо, корсети и бюстиета, бижута, аксесоари, чанти, колани, шапки, шалове. Безплатна доставка при поръчки над 80 лв!

Пловдив
Фирмата предлага на своите клиенти качествено вносно бельо, дънкови облекла и дрехи за всеки стил. Достъпни цени. Съвременни модели с комфорт и свобода на движение. Пълно търговско оборудване на магазини.

Пловдив
Фирма ЛАРЖ е създадена през 1992 година и започва дейността си с трима служители и машини, разположени на площ от няколко кв.м. В началото производствената гама се състои единствено от бебешко памучно бельо.

Пловдив
Производител на дамско, мъжко, детско бельо, бански костюми, спортни облекла.

Внос на италианско дамско и мъжко бельо и бански костюми - "Lilly".

Търговия на едро с българско бельо.

Дамско Бельо, Мъжко Бельо в населено място Пловдив

Оценка: - гласа

Прочети повече
Затвори