Областни градове ×

Бургас
Фирма”Виликон” ООД е на пазара от 1998 г. Специализирана е в търговия и дистрибуция на качествени изделия и продукти в сферата на работно облекло,обувки, ЛПС, дунапрени, кожи и подови настилки.

Бургас
МакСтил ЕООД е шивашка фирма създадена през 2004 г. Има собствена производствена база за производство на работно облекла с цех и магазин за продажба на работно облекло. Базата е оборудвана е с машини отговарящи на всички изисквания. Произвеждаме и Униформени Облекла и спално бельо.

БУРГАС КОМЕРС АД, гр. Бургас е търговско предприятие с дългогодишни традиции. Наследник е на бившите ОПСО и Терснаб - Бургас.Дружеството е специализирано в търговия с широка гама промишлени стоки.

Бургас
НИЯ-НД ЕООД е специализирана в производството на работно облекло свободно и по поръчка на клиентите ни, с възможност за цветови комбинации.Предлагаме полугащеризони, цели гащеризони, полугащеризони с якета, ватирани дрехи, работни обувки и боти, тениски,

Фирмата търгува на едро и дребно със спално бельо, работно облекло, хавлии и халати. Изпълнява поръчки за хотели, почивни станции, квартири и др. Търсим контакти с производители.

Бургас
Производство и търговия с медицинско, работно, униформено облекло и спално бельо. Голямо разнообразие от медицински, работни и униформени облекла и спално бель

официален представител на водещи производители на Лични Предпазни Средства в световен мащаб.

Бургас
Защитни облекла, предпазни средства Спално бельо, покривки, хавлии

Партньори