Курорти в населено място София

Областни градове ×

Туристическа агенция “Руал Травел ООД” е създадена през 1991 г и е лицензиран туроператор и турагент, специализиран в организиране на екскурзии и почивки в чужбина. Фирмата e специализиранa в организиране на автобусни и самолетни екскурзии и почивки в чужбина.

Електра Травел Сървис е наследник с нова визия и нова бизнес стратегия в туризма на Електра Турс ООД, регистрирана през 2005 г. като Туроператор и Туристически агент и притежава Лиценз за туристическа дейност N 05544/20.09.2005 г.

Заповядайте в хотелски комплекс “Елените” намриращ се на 15 километра от центъра на София в Природен парк Витоша разполагащ с ресторант, градина, барбекю и огромен открит басейн !

Глоуб Травъл е лицензиран туроператор, който предлага на своите клиенти богат набор от услуги в туризма. Специализацията на колектива от професионалисти в изготвянето на индивидуални и групови програми за почивка, екскурзия или спокоен уикенд в страната и чужбина, поставя Глоуб Травъл сред

София
Туристическа агенция Травелина предлага: Пътувания до всяка точка на света, екзотични дестинации; Екстремни преживявания; Почивки в морски и планински курорти, балнеология, посещение на места с културно - историческо значение; Индивидуални и групови обиколни турове с различна насочен

Туристическа агенция Комфорт Травел,организира незабравими екскурзии в страната и чужбина. Екипът на Комфорт - Травел се е заел с нелеката задача да доставя удоволствие радост и спокойствие от пътуванията и почивката Ви с нас. Интензивният живот, напрегнатото ежедневие, стресът и умората

Агенцията предлага апартаменти в центъра на София за краткосрочно настаняване, добре обзаведени , с камериерско обслужване.

Селище от затворен тип “Панорама 2”, 8 700м2, охрана, поддръжка. Инфраструктура, лесен достъп, 80км от София. 26 еднофамилни къщи на 2 етажа и двор 300м2 към всяка. Село Душанци, язовир Душанци, Средна Гора. Лов, риболов, планински и водни спортове.

Комплекс "Симона" предлага на вниманието на всички бъдещи клиенти едно тихо и спокойно място с нормални цени и перфектно обслужване. На разположение на всички гости са:

Пропърти Мениджмънт БГ” е сред първите компании за управление и отдаване под наем на ваканционни и градски имоти в България. Присъствайки вече близо 10 години на пазара у нас, ние се утвърдихме като можещ и способен партньор, синоним на коректност, работливост и разбира се добри резултати

Курорти в населено място София


Прочети повече
Затвори