Областни градове

Гранд хотел Радисън Сас, София, 5 звезди. Оферта за Нова година в хотел Радисън Сас. Хотелът се намира в центъра на София и разполага с всички условия за комфортен престой, бизнес и конгресен туризъм. Местоположение: Гранд хотел "Радисън САС"

Комплекс ”АПАРТ” е разположен срещу северния вход на Международния Пловдивски Панаир, в един от най-престижните райони на град Пловдив.

Добринище
Разположен в подножието на Пирин, с панорамна гледка към Добринище и планината, хотел „Друм” съчетава близостта до природата и удобната достъпност.

Уважаеми Дами и Господа, имаме удоволствието да ви запознаем накратко с Парк-Хотел Гривица! Благодарим Ви, че сте отделили част от своето време за да ни посетите. Разгледайте свободно сайта ни и всичките му раздели. Убедени сме, че тук всеки ще намери нещо подходящо за себе си. Целият

КОМПЛЕКС FUNSPORT се намира в село Конкса гр. Брезник и предлага 4-колесни мотори(ATV) и Пейнтбол стрелбище (Paintball). Комплекса разполага със собствена бирария. Предлага неповторими удоволствия и гарантиран адреналин. Не изпускайте забавлението,

Пловдив
Хотел Алианс е типичен бизнес хотел, разположен в централната градска част, в непосредствена близост до централна гара, Международният Пловдивски Панаир и абсолютния център на Пловдив.

Хотел Сезони открит в началото на 2002 г. се отличава с модерна и индивидуална архитектура. Той е разположен непосредствено до борова гора, само на 300 метра от центъра на града. Хотелът разполага с 3 апартамента и 63 двойни стаи. Елегантно и функционалн

Хотел-ресторант "Бистрица" се намира в гр. Самоков, отстои на 60 км. от София и е в непосредствена близост до най-атрактивния ски-курорт Боровец. Ние предлагаме на своите гости перфектната комбинация от функционалност и комфорт, уют и най-съвременни удобства.

Слънчев бряг
Хотелски комплекс „Калофер” се намира в северната част на курортен комплекс Слънчев бряг, на 80 метра от плажа. Неговият атрактивен

Долно Черковище
Хотел Комплекс Арда се намира по поречието на река Арда в подножието на язовир "Студен кладенец".На своите гости предлага 8 апартамента и 8 стаи. Всеки от тях се състои от стая обзаведена с мека мебел, спалня и санитарен възел.

Бизнес ХотелиПрочети повече
Затвори

Партньори