Областни градове Градове

Фирма ГАМА разполага със собствена печатна база /офсетов печат, ситопечат, дигитален печат, лазерно гравиране и изрязване/ което позволява минимални срокове за изпълнение на поръчките с гарантирано качество. Външна Реклама, Лазерно Гравиране, Ситопечат, Дигитален Печат.

Рекламна агенция ИНКПРЕС предлага дизайн, предпечат, дигитален и офсетов печат. Разполага с ателие за сито и тампонен печат с високо качество на добри цени.

Основната дейност на "Артвижън" ООД – Плевен е специализирана в областта на външната и интериорна реклама. През дванадесетте години плодотворна работа на рекламния пазар в България ние натрупахме висок потенциал, чийто израз са директните ни отношения с над 200 фирми в цялата страна.

Представители на 3М материали за рекламна графика за Плевен и региона. Оторизиран представител за България на 3М рекламна графика - фирма ПАРТНЪРС ООД.

TELEVISSION ORGANIZATION се занимава с: • Медийно и рекламно обслужване; • Представяне на оферти за продажба на недвижими имоти на атрактивни цени; • Изграждане на имидж;

Издателска дейност, печатна реклама, предпечатна подготовка и печат на всички видове издания, изработка на WEB страници, рекламна фотография с обикновени и дигитални фотоапарати, видеофилми.

Актуализирана и нова офертна информация, която предлага българския пазар за строителство - производители, вносители, търговци, борси научно-техническа и икономическа информация за специалисти по направления. Маркетингови проучвания по договаряне

МС Посредничество и реклама ЕООД специализира в реализирането на медийна реклама във всички национални медии, включително медиа планиране и изработване на рекламен продукт, изработка на фирмен дизайн и печат на визитки, флаери, листовки, брошури, каталози и други.

АКТУАЛ ДИЗАЙН ЕООД е ново и свежо рекламно студио. Ние Ви предлагаме качествена изработка на всякакъв вид реклама. Нашата цел е взаимно удо

Производство на светлинна реклама, ефекти за дискотеки и търговия с метали и метални изделия.

Производство на печатна реклама, ламиниране, щанцоване на опаковки, производство на рекламни луксозни чанти и хартиени пликове с печат.