Областни градове

Социатор е агенция за дигитален маркетинг, специализирана в маркетинга за социални медии.

Excellent е рекламна агенция, специализирана в провеждането на BTL активности, промоции, във всички по-големи градове на България.Предлага на клиентите си маркетинг решения, концепции, дизайн и изработка на рекламни материали.

Имейл маркетинг.

Агенция за връзки с обществеността и цялостно маркетинг обслужване.

Услуги в сферата на маркетинга. Маркетинг, търговия, сервиз и следпродажбено обслужване (включително обучение за ползване) на медицински изделия, лабораторна и биотехнологична апаратура, оборудване, софтуер и реактиви.

София
Агенция NewRank предлага висококачествени SEO услуги, управление на онлайн реклами, дигитален маркетинг и изграждане на цялостни онлайн кампан

BTL Агенция РУМБ е компания занимаваща се с планиране, организиране и провеждане на BTL маркетингови събития - дегустации, презентации, раздаване на семплинги и флаери, събития на обществени места, както и всички останали активности в точката на прод

Маркетингова агенция, предлагаща пълно маркетингово обслужване.

Маркетинг агенция с широк спектър на дейност, включващ изработка на идеини проекти и провеждане на цялостни маркетингови концепции, стратегии за крос маркетинг, организиране на събития, спонсорство и други.

Информационно обслужване и маркетингови проучвания за корпоративни клиенти.

Маркетинг


Прочети повече
Затвори