Областни градове Градове ×

Д-р Надя Босева е специалист по дентална медицина в град Плевен. Извършва профилактика и лечение на кариеси, поставяне на мостове, корони и протези, дентална козметология и професионално избелване, комплексно лечение на заболявания на венците и екстракция на зъб.

Д-р Сейед Маджид Нури извършва цялостни профилактични, лечебни, функционално-възстановителни и козметични стоматологични услуги, включвайки избелване на зъбите, инстантна ортодонтия, естествено-изглеждащи пломби, корони, фасети, силанти и др.

Д-р Людмила Харитонова Костова завършва своето образование в Русия, а от 1989 година практикува в областта на денталната медицина в България. Има дългогодишен опит в зъболечението, и по-специално в общата стоматология, детската стоматология, ортопедията и хирургията.

Д-р Николай Георгиев е лекар специалист по обща дентална медицина. Специалистът по стоматология избелва зъби, почиства зъбен камък и др. Д-р Николай Георгиев използва само висококачествени материали, за да гарантира здрава усмивка на пациентите си.

Д-р Камен Петракиев практикува дентална медицина в град Плевен и предлага на своите пациенти качествено, професионално зъболечение и грижа за устната хигиена. Д-р Камен Петракиев предлага следните услуги: Профилактични прегледи, Лечение на кариеси и усложненията от тях

Стоматологичен кабинет.

Стоматологичен кабинет.

Стоматологичен кабинет.

Стоматологичен кабинет.

Стоматологичен кабинет.