Огледала в населено място Варна

Областни градове Градове ×

Стъкларско ателие Полиглас. Обработка на стъкла и огледала. Изработка на кухненски вратички, преградни пана и стъклени врати. Кантиране, рязане, матиране, фасетиране на стъкла и огледала.Кантирането е процес, който може да бъде условно разделен на два основни праволинеен или неправолинеен.

Варна
Търговия на едро и дребно с домашни потреби, сувенири, детски играчки, инструменти и др.Склад на Едро и Дребно за продажба на стоки внос от Китай, Турция, Дубай и Индия.Продажба и на стоки българско производство.С лекота ще откриете и продукти за декорация на дома, офиса ви.

Фирма Адонис 2001 ЕООД е директен вносител за България на сувенири и подаръци от Китай, Индонезия, Индия, Филипини, Африка.Разполагаме със складове на едро в градовете: Варна, Бургас, Пловдив, София.

Зимната приказка, наречена Скандинавия, се слави с простотата на силуета и изчистената форма. Ние поддържаме тази тенденция с интересни и авангардни интериорни решения.Ексклузивен представител на 16 скандинавски фирми, водещи в света на интериора.

Декорация на стъклени бутилки за алкохолната, козметичната и фармацевтичната промишленост

Директен вносител на изделия от стъкло и порцелан от Европа, Aзия и Америка. Директен вносител на детски играчки и плажни изделия.. Официален представител за Бълария на "PASABAHCE", "GURAL PORSELEN" - TURKEY, "TRAMONTINA", " "MARINEX", "NADIR" - B

Варна
Фирмата се занимава с търговия на продукти от стъкло: вази, гарафи, пепелници и сувени

Фирма Сега Гласс-арт ООД е специализирана в производство на витражи и продукти от стъкло. Изделията могат да бъдат изработени както по

Варна
Директен вносител на богата гама изделия от кристал, стъкло и порцелан, прибори за хранене и аксесоари, посребрени изделия, изделия от калай и сребро, сувенири, подаръци, предмети за колекционери,

Варна
Фирма БОР М ООД е създадена през 1991 година. Предметът на дейност на фирмата е търговия на едро със стъкла, PVC и алумивиева дограма. Производство на стъклопакети, фасади от стъкло.