Областни градове Градове ×

Специализирана фирма за комплексна инженерингова дейност в млечния бранш, с над двадесет годишна практика. Проектиране на млекопреработвателни прадприятия, мандри и отделни произвоствени цехови към тях. Реконструкция, модернизация и разширение на мандри.

Основната дейност на фирма АЛМаг 2005 ООД е търговия на дребно и едро на: Плодове и зеленчуци, Висококачествен зехтин и гръцки маслини, Пакетирани и насипни бобови изделия, Ядки (печени; сурови), Семена, Подправки, Млечни продукти (кисело мляко; прясно мляко; сирене; кашкавал; яйца).

Фирма Марк Комерс е специализирана в търговия със суровини за хлебопроизводство и сладкарство. Фирмата предлага следните суровини за влагане в производство: сусамово семе, маково семе, сухи млека, яйчен прах и стафиди.

София
Ново поколение електронен магазин за доставка на хранителни продукти. Гарантирано най-ниски цени за доставка на най-пресните и качествени хранителни продукти онлайн. Доставките се извъшват в рамките на град София.

"Е-супермаркет" ООД е регистрирана през 2011 година с предмет на дейност "Търговия на дребно в неспециализирани магазини предимно с хранителни стоки, напитки и тютюневи изделия.

 Remco bg  е доставчик на ингредиенти за голяма част от отраслите на хранителната и питейна промишленост. Основните п

"Еко Балкан ООД" е предприятие за производство на мляко и млечни продукти. Производствените мощности на фирмата се намират в София и Тетевен. Мандрата в Тетевен е специализирана в производството на кашкавал и сирене, а предприятието ни в гр. София

Производител на висококачествени млечни продукти - сирене, кашкавал, извара, мас

Агри-Мекс ООД е търговска фирма, позната на българските производители в отрасъла на хранително-вкусовата промишленост и на потребителите с вкус към доброто качество. Ние доставяме разнообразни видове сухо мляко, суроватъчно мляко и други сухи млечни

ВОДОЛЕЙ 72 ЕООД осъществява търговия с хранителни продукти: • Пилешки разфасовки; • Млечни продукти;