Областни градове Градове ×

Основната дейност на фирма АЛМаг 2005 ООД е търговия на дребно и едро на: Плодове и зеленчуци, Висококачествен зехтин и гръцки маслини, Пакетирани и насипни бобови изделия, Ядки (печени; сурови), Семена, Подправки, Млечни продукти (кисело мляко; прясно мляко; сирене; кашкавал; яйца).

ДЕНОНОЩНИ СУПЕРМАРКЕТИ РАЛИЦА предлага на своите клиенти богат асортимент от хранителни стоки: колбаси, деликатеси, кренвирши, различни видове хляб и хлебни изделия, млечни и сладкарски изделия. Супермаркетите предлагат сандвичи,

Боскън ЕООД е на пазара от 1992г.Предлагаме: Гръцки маслини в метални тенекии по 2.5 кг, 5 кг и 13 кг и разнообразни по големина и размер маслини ”Confit” от района на полуостров Халкидики. •черни маслини без костилка •зелени маслини с костилка

Вносител и дистрибутор  на вътрешния пазар на маслини, зехтин, оцет, пастет Износ на хранителни продукти и хигиенни стоки комисионерство и посредничество по износ на стоки.

В МЕТРО ще откриете под един покрив широк асортимент от продукти и услуги на конкурентни цени, които ще направят вас и вашия бизнес по-успешни.

Продажба на гръцки маслини и зехтин

Висококачествен Гръцки зехтин. Зехтин екстра върджин на цена 30лв за 5 л. Зехтина е студено пресован с киселинност

Маслини, Зехтин в населено място София


Прочети повече
Затвори