Областни градове Градове ×

Стар Комерс МД ЕООД е вносител на маргарини и мазнини с високо качество от Турция на USTAM - MARSA. PROSER A24 -18л. - фритюрна мазнина с високо качество - без трансмазнини. ULTRA USTAM - 10кг. маргарин за производство- за сладкари и хлебари с високо качество - без трансмазнини.

Фирма Марк Комерс е специализирана в търговия със суровини за хлебопроизводство и сладкарство. Фирмата предлага следните суровини за влагане в производство: сусамово семе, маково семе, сухи млека, яйчен прах и стафиди.

София
Прокомм 17 ООД вносител и доставчик на следните група продукти за ХоРеКа-сектора и хранително-вкусовата промишленост: фритюрна мазнина; бульони, сосове и крем супи; маринати за месо и риба на маслена основа; панировки; картофено пюре; галета; корнфлейкс; подправки; готови брашнени смеси

Тръбопроводна спирателна арматура за ниско, високо налягане и водоснабдяване. Набивки и уплътнителни материали.

Създадена през 2007 година ЛОББИ БЪЛГАРИЯ се установи като един от най-добрите доставчици на суровини, машини и пластмасови изделия за хранително вкусовата промишленост, химическата и фармацефтична промишленост на динамично развиващият се български пазар.

Вносител на суровини за ХВП сухи млека и млечни продукти, растителни масла и какаови продукти.

София
Суровини за ХВП - добавки, консерванти, оцветители, мая и други

Суровини за ХВП - добавки, консерванти, оцветители, мая и други

Иннова Трейдинг EOOД е с основна дейност импорт и експорт на суровини за ХВП. Ние сме динамично развиваща се компания, работеща съобразно изискванията и последните тенденции в развитието на вътрешни и външни пазари. На нашите клиенти предлагаме иновативни и конкурентни решения,

Суровини за ХВП - добавки, консерванти, оцветители, мая и други

Суровини за ХВП в населено място София


Прочети повече
Затвори