Областни градове

Извършва строително-ремонтни дейности и предлага в своите магазини всичко за банята, както и облицовки и изделия от естествен камък.

Пловдив
„ДОММИКС.БГ“ ООД търговия със строителни материали. Освен традиционно познатите на българския пазар строителни продукти, фирмата предлага и много строителни материали и системи, разработвани и произвеждани в редица европейски страни.

Бургас
Производство и търговия на Акрилни хидромасажни вани, парни кабини, стенни хидромасажни системи, душ корита и кабини, смесители.

Дистрибутор на KAI. Търговия на едро и дребно с фаянсови плочки, теракота, санитарен фаянс, пластмаси, аксесоари за баня, лепила. В магазина разполагаме със складови наличности на всички продукти.

Стара Загора
Обзавеждане за

София
Сани Лукс предлага обзавеждане за банята. Цялостно решение за банята на вашия хотел, офис или дом. Материали за строителството, настилки и аксесоари.

София
Ayla International e мултинационална група от компании, специализирани в областта на строителната химия. Фирмата е в бранша от 1988 г. и е създала опитен екип от специалисти в областта на техническата поддръжка, производството и разработването на

София
ЕТ "ВИКТОРИЯ 99"се специализира и развива своята дейност в областа на строителството в частност сухо строителство и свързаните с него допълнителни дейности -боядисване, окабеляване и др. ГИПСКАРТОН, сухо строителство, предстенни облицовки, окачени

София
Обзавеждане за баня от водещи италиански производители - смесители, санитарен фаянс, аксесоари за баня, вани, душ кабини, душове и стативи, плочки и други.

София
Банята е традиционна визитка на дома, в който живеем. Тя е едно от най-малките, но за сметка на това най-използвани помещения в жилището. Промяната и задължително изисква намесата на майстор и прилична инвестиция за материали. Пазарът днес предлага “от пиле мляко” в тази сфера.