Циклене на Паркет в населено място София

Областни градове Градове ×

Фирма София Паркет е създадена от екип професионалисти, занимаващи се с циклене на паркет и всички видове паркетни услуги, от 2004 г. Нашата основна цел е да даваме най-доброто от себе си, да постигаме високо качество и максимално добри резултати с прецизната си работа и качествените

Фирма "БУЛПАРКЕТ" ООД е специализирана във всички видове паркетни услуги. Дъбов паркет и други масивни паркети - внос, включително трислоен и ламиниран паркет, ламперия, подова изолация и декинг. Фирмата разполага с квалифицирани и отговорни специалисти за всички дейности относно

София
Прима ЕТ предлага следната гама услуги; Циклене на паркет и дюшеме; акиране + лак; угиране, притягане; Редене на паркет, дюшеме и ламинат; Первази, монтаж, байцване. Коректност!

София
Фирма Бараж инж предлага пакте от услуги за паркет или дюшаме. ДЪБОВ ПАРКЕТ - 22 мм. дебелина І-во качество - от 26.00 лв. ІІ-ро качество

Паркетни услуги - реди, пренарежда, цикли, лакира, притяга, фугира, байцва паркет и дюшеме. Качество и коректност. Цени за всеки джоб.

Додо Консулт ЕООД е със седалище град София и се занимава с монтаж, ремонт и възстановяване на дървени подове. Фирмата се занимава с монтаж, възстановяване и ремонти на дървени подове. Извършва редене и пренареждане на дървени подове, циклене и лакиране.

Доставя и монтира паркети и дюшемета. Циклене и лакиране или обработка с масла. Дървени настилки за баня. Интереорни стълби - проектиране изработка и монтаж.

Шлайфане, полиране, кристализация на твърди настилки, машинно изпиране на меки настилки и мека мебел, прозорци. Абонаментно поддържане на чистота в офиси и сгради.

София
Стъкло - шлайфане.

Циклене на Паркет в населено място София


Прочети повече
Затвори