Областни градове ×

Доктор Йорданка Кирова-Карева е специалист в областта на репродуктивната медицина, акушерството и гинекологията.

Медицински център ІІІ- Бургас ЕООД е единственото лечебно заведение за специализирана извънболнична медицинска помощ в ж.к-с Мден рудник гр.Бургас. Разполага с модерна апаратура, висококвалифицирани лекари и Спортна медицина - единствена за региона.

Д-р Татяна Габровска е акушер гинеколог от град Бургас.Тя е с дългогодишен опит в областа.Извършва профилактични прегледи .Работи и по здравна каса.

Доктор Теодора Скочева е лекар акушер-гинеколог, практикуващ в град Бургас. Извършва профилактични прегледи, лечение на гинекологични заболявания, женска консултация, установяване и проследяване на бременност, всички видове изследвания.

Д-р Сияна Драгнева е специалист акушер-гинеколог и практикува в гр. Бургас. Тя предлага на своите пациенти следните услуги:Имунизация против рак на маточната шийка ,Диагностициране и лечение на тубарни заболявания,Дородова (пренатална) диагностика.

- Диагностициране на гинекологични заболявания - Проследяване на бременност и родилен процес - Профилактични гинекологични прегледи - Ултразвукови (ехографски) прегледи при гинеколог

Д-р Златко Кироваков е специалист акушер-гинеколог и практикува в град Бургас. Може да разчитате на него за извършването на следните акушеро - гинекологични услуги: 3D/4D ултразвук в акушерството и гинекологията, Фетална морфология, Проследяване на бременност, Профилактика на рака на

Д-р Таня Вълкадинова е специалист акушер-гинеколог и практикува в град Бургас. Тя предлага на своите пациенти следните услуги: Гинекологичен преглед, Комбиниран (ултразвуков и биохимичен) скрининг за хромозомни аномалии, Имунизация против рак на маточната шийка и

Доктор ПЛАМЕН ЯНЕВ е специалист по акушерство и гинекология. Ехография на гинекологично болни и бременни жени. Записи на фетален монитор и лапароскопски (безкръвни) операции. Хистероскопски - диагностични и оперативни. Колпоскопия. Онкопрофилактични прегледи.