Строителство в населено място Ловеч

Областни градове Градове ×

Сирс - Стоянова ООД е специализирана в извършването на инженерингови услуги за всички аспекти на строителството: пътно и гражданско строителство, комунално и селскостопанско строителство.

Грилон ЕООД осъществява пълен спектър от ремонти, използвайки своя многогодишен опит на високо равнище. От момента на своето създаване, фирмата се развива прогресивно, напълно усвоявайки основните направления в строителните услуги и ремонти. През годините, сплотеният ни колектив успешно

Строително-ремонтни довършителни работи, производство и монтаж на окачени тавани, обшивки от ламарина, линия за прахово боядисване, търговия, услуги с автокран. Фирмата разполага със собствен цех, складови помещения, свободни производствени мощности -

Комплексно проектиране на жилищни, обществени, промишлени и др. сгради.

Проектиране, озеленяване и целогодишна поддръжка. Доставка на цветя, декоративни храсти и дървета. Оформяне, благоустройство и поддръжка на гробищни паркове.

Довършителни строително-монтажни дейности на сгради. Изграждане на ВиК и електроинсталации.

Ние сме строително-инвестиционна компания със седалище гр. Ловеч .Основен предмет на дейност е инвестиции в строителството и строителен инжинеринг на сгради за ново строителство, реконструкции и ремонти.

Ниско строителство - канали, пътища, водопроводи и площадни инфраструктури

Предлагам масивен паркет, сух дървен матириал на изгодни цени

Проучване и проектиране

Строителство в населено място Ловеч


Прочети повече
Затвори