Областни градове

Внос и търговия с бои за стени, фасади, метал, дърво, MDF, декоративни бои и мазилки. Бояджийски инструменти и бояджийски пистолети.

Карсистем БГ ООД е българо-немска фирма, наследник на основаната през 1999 г. КАРСИСТЕМ БЪЛГАРИЯ ООД, която за девет години изгради търговска мрежа и наложи търговската марка на българския пазар, превръщайки я в стандарт.

Вносител и официален представител за България на ER-LAC, Гърция интериорни и екстериорни бои и лакове. Фирмата предлага модерни, висококачествени, екологично чисти бои, високопокривни латекси и фасадни бои.

София
Полисан произвежда и изнася бои, лепила, смоли и помощни материали за декорация, обзавеждане, индустриални съоръжения, автомобили, яхти и др.

София
БАЛАРТ ООД е фирма за производство на сухи строителни лепила с марката PROFICol. Всички продукти притежават сертификати за качество. Изградена е система за производствен контрол. Производствената база се намира в село Гумошник, до град Троян.

СИНЯ ПТИЦА ЕТ Румен Богданов е вносител на шкурки и други шлайф материалии инструменти за шлайфане (ротофиниш, фладер, флаб и фибер дискове, ламелни четки и гъбички) на фирма "HERMES" - Австрия.

ДРЕНСКИ ЕООД е вносител на лакове и байцове за повърхностна обработка на мебели и дограма, производство на шведския концерн Becker Acroma - пистолети и шприц системи за ръчно и автоматично нанасяне на бои и лакове

Нашата фирма е регистрирана през 1992г. Имаме дългогодишно сътрудничество с производители и фирми-доставчици от Украйна, Русия, Словакия, Чехия, Италия, Турция, Гърция, Македония, Сърбия, Китай и др. Основи наши направления са доставките на: -

Предмет на дейност: търговия, внос и износ на химически продукти за строителната индустрия. Авангардни строителни материали и технологии.

Пловдив
Търговия с алуминиеви профили, пръти, тръби, прокат, листа, ленти и фолио. Търговия със силикони, полиуретанова пяна, лепила, всичко за изработка на стъклопакети.