Град: София
Адрес: кв. Суха река, ул. Железни Врата 17А

Телефон: 0888 753 604
e-mail:
web site:
Детелина Прима ЕООД  - Вижте още
4 / 6

Фирмен профил

Карта

Изпрати имейл

Видео

Офиси

Напиши мнение

“Детелина Прима” ЕООД
Детелина Прима ЕООД

Фирма “Детелина Прима” ЕООД е създадена през 2000 г.в град София с основна дейност производство на бетонови изделия. Фирмата разполага с три производствени цеха-в СОФИЯ; в ПЛОВДИВ и в с. АХЕЛОЙ.

Основната цел на фирмата е пълното задоволяване изискванията на клиентите. Благодарение на постоянното технологично развитие, на качествените материали, с които работи и на изградената система за контрол над качеството на крайния продукт, фирма “Детелина-Прима” ЕООД издава декларация за съответствие и гаранция за всичките си продукти.

Продукти

  • Пластичен бетон - Тротоарни плочи; Бордюри; Паркинг елементи; Коминни тела.
  • Вибропресован бетон - Пресовани плочи; Бордюри; Тротоарни павета; Паркинг елементи.
  • Други - Улей, Стоманобетонови улеи - ЕО 1.5 на 200, ЕО 1.1 на 200, ЕО 1.5 на 200 с вертикална задна стена, Италиански улеи, Шапки за зид и колони, Облицовки.
“Детелина Прима” ЕООД

От средата на 2007 г. фирма “Детелина-Прима” пусна в употреба нова автоматична машина за вибропресовани бетонови издилия – бордюри; тротоарни плочи; павета; тухли и т.н.

Фирмата произвежда и широка гама изделия от пластичен бетон - бордюри; тротоарни плочи; павета; паркинг елементи; пътни ивици; тухли; коминни тела; преходи; шапки за зид и колони; улеи; канални тела; канални решетки и др.

Детелина Прима ЕООДДетелина Прима ЕООД

Бетоновите изделия са произведени с цимент марка 42,5; промит речен пясък и фракция. За по – голяма устойчивост и здравина на изделията се използват различни химични ускорители. Оцветяването на бетона става с оксидни бои на “BAYER” и ”YPIN”.

От началото на 2008 г. фирма “Детелина-Прима” ЕООД разполага със собствен транспорт. Към фирмата работят архитект за създаване на различни архитектурни решения и oтлично обучена бригада за монтаж на бетоновите изделия.

Населено място:

София