Хлебопроизводство ООД  itemprop=

Хлебопроизводство ООД

сортиментната листа на предприятието включва не само основните видове хляб, а така също и богата гама от луксозни и диетични видове, тостери, закуски, хлебни и сладкарски изделия.
Варна, ул. Ак. Корчатов № 1

"Хлебопроизводство" ООД - Варна е производител и доставчик на хляб и хлебни изделия. Асортиментната листа на предприятието включва не само основните видове хляб, а така също и богата гама от луксозни и диетични видове, тостери, закуски, хлебни и сладкарски изделия. Предприятието разполага с пет технологични линии за производство на основни видове хляб, линия за производство на обогатени хлябове и закуски, оборудван участък за производство на хлебни и сладкарски изделия. Посредством своите 25 търговси обекта, разположени в различни точки на града, дружеството осъщестява и активна търговия на дребно с храни и хранителни стоки.

Актуално в каталога


Здравейте приятели на Business.bg.

Последните 7 месеца за нас бяха много важни, защото стартирахме изработването на нов дизайн на нашия каталог, нов администраторски панел и нова мобилна версия с респонзив дизайн, според последните очаквания на потребителите и новите изисквания на Google и останалите търсещи машини, до услугите на които се позоваваме ежедневно. Виж още...

За BUSINESS.bg


Контакти
Какво е BUSINESS.bg?
Услуги
Как да включа фирмата си БЕЗПЛАТНО в бизнес каталога?
Как да имам ПОВЕЧЕ клиенти?