Областни градове

Карлово
"ОРИОН-МАТЕЕВ" ЕООД – Повече от двадесет годишна традиция в цялостното обезпечаване със суровини на производителите от хранителната и козметичната индустрии при най-добро съотношение качество – цена.

София
„Аромания“ е млада компания за разработване и маркетиране на хранителни добавки. Подчинени на разбирането за отговорност към обществото и природата, създаваме и предлагаме продукти с високо качество и достъпна цена.

София
Фирма Кондиция Ком ЕООД e директен вносител на козметично оборудване, апарати в областта на нетрадиционната медицина и здравословни продукти. Ние ще оборудваме Вашия Козметичен Салон с професионални уреди. Ще Ви обучим да работите с апаратите и ще Ви издадем сертификат за работа.

Пловдив
Дейността на Доралекс ООД е свързана с търговия на едро и дребно хранителни стоки и стоки за бита в град Пловдив. Политиката на фирмата е насочена към поддържане на широк продуктов асортимент, удовлетворяване нуждата на нашите клиенти и изграждане на трайни търговски отношения.

Магазин за природосъобразен начин на живот: чай (билков, черен, зелен, червен, бял); Билки от цял свят; Подправки; Диетични храни; Етерични и лечебни масла; Хранителни есенции и бои. Търговец на продукти по Аюрведа за лечение на различни заболявания.

Bio Vital- Вашият онлайн магазин за здравословни хранителни добавки от биологични продукти – като натурални сокове от Нони, Алое Вера и Мангостин. Био мака, Годжи бери, кайсиеви ядки и други. Предлагаме хлорела, спирулина, АФА водорасли, ечемик, пшеница, горчиви ядки от кайсия.

Суровини за ХВП - добавки, консерванти, оцветители, мая и други. Фирмата работи с едни от водещите български и европейски производители на основни и спомагателни суровини в областта на производството на храни. Основна цел на фирмата е коректността към нашите клиенти.

Пловдив
САМС 97 пакетира всички видове подправки - ронена и мляна чубрица, дафинов лист, червен пипер, черен пипер, ким, кимион, чесън, бахар, къри, бакпулвер, индийско орехче, канела, карамфил, кокосови стърготини, декоративни пръчици. САМС 97 Притежава собствена производствена и пакетажна база,

Димитровград
Фирма “ЕЛИС” ООД произвежда и пакетира сто седемдесет и седем вида подправки и хранителни смеси. Пакетират се български и вносни подправки – кимион, черен пипер, лимонена киселина, сода бикарбонат, чесън на прах, захарни и шоколадови пръчици, карамфил, бахар, дафинов лист,

София
Фирма АРЛЕАН 850 ЕООД е създадена през 2007 г. Oсновната дейност на фирмата е внос и търговия на едро и дребно на хранителни добавки и здравословни храни. Чрез своята дейност фирмата се включва в борбата с неправилното хранене, затлъстяването и употребата на генно модифицирани храни.

Хранителни Добавки


Какво си мислите, когато се говори за хранителни добавки? Вероятно за протеинови шейкове и чудодейни препарати, връщащи ви експресно младостта? Но хранителни добавки са и подправките – всичко, което добавяте към основните продукти, за да подобрите вкуса им или да обогатите хранителното им съдържание. Елате на бизнес каталога business.bg. Това е порталът на българския бизнес.

Ще се изумите, колко много фирми се занимават с подготовка, преработка и разпространение на дребните неща, които правят ежедневната ви храна по-вкусна, по харесвана, по - полезна. Ще се запознаете с подправки, за чието съществуване може би не сте и подозирали. Вероятно ще решите да си поръчате това-онова, следвайки линковете към фирмените сайтове на търговците. Особено ако сте изкушени в кулинарията. Разбира се, ще откриете и доставчици на хранителни добавки, укрепващи здравето и организма, действащи профилактично или детоксициращо. Важно е те да са с ясен, официален произход. Проверете това на нашия портал! Научете всичко необходимо, преди да направите избора си!


Арабски подправки , Бирена мая , Босилек , Галета , Дафинов лист , Джоджен , Желатин , Жива мая , Индийски подправки , Мая за сирене , Мая за хлебопроизводство , Мая за хляб , Подобрители за хляб , Подправки , Производител на Подправки , Риган , Сода бикарбонат , Суха мая , Фитнес добавки , Хранителни добавки , Хранителни есенции , Хранителни концентрати , Хранителни оцветители , Черен пипер , Чеснов сос , Чубрица , Шарена сол
Прочети повече
Затвори

Партньори