Димес 2000 ООД  itemprop=

Димес 2000 ООД

С традиций от времето на великия Хан Аспарух ние създадохме колбаси и деликатеси от елитни породи свине - Дунавска бяла и Ландрас. Цехът за месодобив е с капацитет 300 бр. на ден заклани и охладени прасета, и отговаря на съвременните европейски
С традиций от времето на великия Хан Аспарух ние създадохме колбаси и деликатеси от елитни породи свине - Дунавска бяла и Ландрас. Цехът за месодобив е с капацитет 300 бр. на ден заклани и охладени прасета, и отговаря на съвременните европейски изисквания за хигиена и безопасност на храните. Цехът за месопреработка е с капацитет 10 тона на смяна и произвежда свински разфасовки, мляно месо, месни заготовки , малотрайни и трайни колбаси, варено - пушени деликатеси. Продуктите,които произвеждаме носят търговската марка "Хан Аспарух".

Димес 2000 ООД - отрасли:


Месо, Колбаси,

Мнения за Димес 2000 ООД


The company has no review.

Напиши мнение за Димес 2000 ООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.