ВИЛТОН 2 ООД  itemprop=

ВИЛТОН 2 ООД

ВИЛТОН 2 ООД е с основна дейност търговия на едро и дребно със следните продукти: кафе, захарни и шоколадови изделия, чай, капучино, тестени продукти, алкохолни и безалкохолни напитки, тютюневи изделия, санитарни и домакински консумативи, домашни потреби, перилни и почистващи препарати.
ВИЛТОН 2 ООД е с основна дейност търговия на едро и дребно със следните продукти: кафе, захарни и шоколадови изделия, чай, капучино, тестени продукти, алкохолни и безалкохолни напитки, тютюневи изделия, санитарни и домакински консумативи, домашни потреби, перилни и почистващи препарати. Фирмата предлага на своите клиенти още: парфюмерийни и козметични продукти, бельо и аксесоари. За разносната търговия ВИЛТОН 2 ООД разполага със собствени транспортни средства: микробуси и камиони. Стоката се съхранява в централно депо - складова база Вилтон, намираща се на адрес: гр. Ямбол, ул. "Ормана" 4А. Базата е изключително удобна, разположена върху 4 000 кв.м. площ. Стоките се разтоварват на палети с мотокари и се съхраняват на палетни стелажи. Дистрибуторите извършват доставка по заявки и на ексван, като покриват градовете: Ямбол, Сливен, Елхово, Раднево, Тополовград, Стралджа, Карнобат, Средец, както и прилежащите им населени места.

Мнения за ВИЛТОН 2 ООД


The company has no review.

Напиши мнение за ВИЛТОН 2 ООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.