Авис EООД - Вижте още

Авис EООД

АВИС ЕООД е създаден през 1993г. Предмета на дейност на фирмата е производство и преработка на зеленчуци в туршии и консерви. Фирмата произвежда туршии и консерви - смесена туршия, кисели краставички, кисело зеле, люти чушлета, бамя, кисел чесън, царска туршия.
Авис EООД

Ние сме производители на сушени плодове и зеленчуци. Нашите продукти са с високо качество, предлагайки ви реална алтернатива на захар. Продуктите ни са произведени от 100 % натурални плодове и зеленчуци и са подсладени изцяло от природата. Не съдържат добавена захар и са без консерванти, без оцветители, без добавки. Ние не използваме геномодифицирани сортове.
Авис EООД
„АВИС” ЕООД
Дестилерия за маслени култури
Авис EООД
Авис EООД е специализирана в производството на натурални етерични масла, ароматни продукти, суровини за козметичната, парфюмерийната и фармацевтичната промишленост, както и производство на флорални води и екстракти за козметични продукти с натурални съставки.


В момента в дестилерията на фирмата се произвежда висококачествени розова вода, както и ароматно розово масло.

Продуктите са произведени в съответствие с изискванията на Европейското законодателство и са с отлиюно качество.


Фирмата разполага със съвременни производствени мощности, гарантиращи високо качество на готовите продукти.


„АВИС” ЕООД
продукция от стерилизирани и нестерилизирани консерви
Авис EООД
„АВИС” ЕООД е основано през 1992 г. в село Бузовград, обл. Стара Загора, разположено между Стара планина и Средна гора, в близост до р. Тунджа в Долината на маслодайната роза и Тракийските царе. Региона е екологично чист, а климата уникално благоприятен за производство на плодове, зеленчуци и маслодайна роза.


Дружеството е регистрирано като земеделски производител и преработвател на плодове и зеленчуци с рег. №24020002 на Областна дирекция по безопастност на храните – Стара Загора. Разполагаме със собствена производствена база на площ от 40 декара и застроени площи от 2000 кв.м., а земеделската земя е в непосредствена близост до фабриката. Произведените зеленчуци се преработват до стерилизирани и нестерилизирани консерви, за директна консумация.Авис EООДАвис EООДНестерилизираните консерви се произвеждат на основата на млечно-киселата ферментация и не преминават термична обработка което ги прави по вкусови качества най-близки до пресните зеленчуци.

Те включват туршии от: корнишони, зелени домати, зелен и червен пипер, карфиол, бамя, люти чушлета, моркови, кисел чесън, кервиз, кисело зеле, лозови листа, червено цвекло, земна ябълка и др. Освен самостоятелно те се предлагат като туршия смес от различни компоненти или в съотношение по желание на клиентите. Изпълняват се поръчки по рецепта на заявителя.

Стерилизираните консерви включват: печен белен пипер, червени домати цели, лютеница, компоти и др.

Особен интерес представлява конфитюра от Маслодайна роза- Rosa damascena, която има най-благоприятни условия за отглеждане в Розовата долина на Тракийските царе. Конфитюра се произвежда по стара българска рецепта от листенцата на биологично отгледани маслодайни рози.

Произвежданата продукция от стерилизирани и нестерилизирани консерви се предлага в РVС опаковка, стъклени и РЕТ бурканчета, кутии, кофи, бидони и др. с тегло от 0.2 кг. до 150 кг.


  Партньори:Във фирмата успешно е внедрена система за управление на качеството в съответствие с изискванията определени от международния стандарт ISO9001:2000. Внедрена и поддържана от фирмата е Система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки /НАССР/.

Авис EООД


Основни партньори на фирмата са Търговските вериги: Кауфланд България ЕООД, ПроМаркет, ХитХипермаркет, Мидия ООД, Перла ООД, ПениМаркет, обществени заведения за хранене, промишлени предприятия и др.

Освен предлаганата продукция, фирмата изпълнява поръчки по заявки и изисквания на клиентите.

www.avisltd.com
4.7 36