Последни новини


Кои етерични масла са подходящи според типа коса?

Виж още..

Натурална грижа за кожата с флоралните води на Eterika

Виж още..

За какво се използва розовото масло?

Виж още..

Таг Сървисес ЕООД - Вижте още

Таг Сървисес ЕООД

Таг Сървисес ЕООД предлага: Топлоизолация, звукоизолация, хидроизолация, пожарозащита; Внос, дистрибуция и търговия със строителни материали и изолации ROCKWOOL, ISOVER; Сухо строителство; Ремонт и реконструкция на всякакъв вид сгради и строителни обекти; Инженерингова дейност.
пожарозащита. топлоизолация, звукоизолация, хидроизолация
Термо изолация
Звуко изолация
Хидро изолация
Пожаро защита
Таг Сървисес ЕООД предлага:
 • Проектиране и монтаж на пожароустойчива и акустична енергоспестяваща изолация по външни фасади, преградни стени, покриви, тавани, гредореди.
 • Проектиране и монтаж на окачени тавани и външни вентилируеми окачени фасади.
 • Топлоизолация, звукоизолация, хидроизолация, пожарозащита.
 • Внос, дистрибуция и търговия със строителни материали и изолации ROCKWOOL, ISOVER
 • Сухо строителство
 • Ремонт и реконструкция на всякакъв вид сгради и строителни обекти.
 • Инженерингова дейност.
 • Организиране и осъществяване на енергоефективни услуги (саниране) по програма "Енергийна ефективност".
 • Изработка на леки и тежки плаващи подове и индустриални (технически) изолации за складове, магазини и фабрики.
 • Акустични изолации на дискотеки и киносалони.
Защо е необходима топлоизолация?
 • 75 % от топлинните загуби на сградите се реализират през зидарията
 • Ползи от спестената енергия за отопление и климатизация до 60%
 • С подходяща топлоизолация загубите от отоплението през зимата и климатизацията през лятото могат да се намалят с до 30%
 • Ползи за околната среда

Варианти за топлоизолация на сгради

Външна топлоизолация на сгради :

Предимства на външната топлоизолация:

Стайната температура се запазва дълго време след преустановяване на отоплителната/охлаждаща система
Лесна за монтиране върху стари и новостроящи се сгради
Намалява до минимум оформянето на топлинни мостове
Защитава зидарията от промени във външната температура
Увеличава използваемата площ на сградите
Подобрява статиката на сградата /единична зидария/

пожарозащита. топлоизолация, звукоизолация, хидроизолация пожарозащита. топлоизолация, звукоизолация, хидроизолация пожарозащита. топлоизолация, звукоизолация, хидроизолация пожарозащита. топлоизолация, звукоизолация, хидроизолация пожарозащита. топлоизолация, звукоизолация, хидроизолация пожарозащита. топлоизолация, звукоизолация, хидроизолация

Има два варианта за външна топлоизолация – вентилируема изолационна система или контактна изолационна система. При вентилируема система топлоизолацията се поставя между носещата конструкция на фасадната облицовка. Тя може да бъде направена от панели от стъкло, метал, дърво, циментови плочи и зруги материали.

Топлоизолацията се използва като опорен елемент на завършващият слой. Фасадата обикновенно се изпълнява със замазка, т.е. контактна топлоизолационна система

Вътрешна топлоизолация на сгради:

Тази изолация обикновенно се прилага там, където по някаква причина не е възможно да се сложи външна изолация. Температурата на стените, който не са топлоизолирани външно, може да варира значително. Влагата може да кондензира както в изолацията, така и в конструкцията. Топлинните мостове не могат да бъдат елиминирани.

Защо да изолираме с минерална вата?

Минералната вата е произведена от естествени материали и по този начин се осигурява здравословна и уютна среда за живот и работа.

Намалявайки разходите за електроенергия, минералната вата помага за поддържането на екологичното равновесие и за намаляване на замърсяването на околната среда. Не е канцерогенна.

 • Негоримост – произведена от вулканична скала с точка на топене 1000? С, каменно минералната вата притежава клас на огнеустойчивот А1. При пожар не отделя вредни емисии и задушаващ дим.
 • Топлоизолация – намалява разходите за отопление, запазва топлината през зимата и осигурява прохлада през лятото. Благодарение на естественият материал от който е създаден продукта, коефицента на топлопроводимост се запазва непроменен във времето.
 • Стабилност на размерите – Каменно минералните вати запазват своята форма и обем повече от 50 години.
 • Паропроницаемост – Естественият състав на минералните вати увеличава стойността на дифузия на водните пари и предотвратява конденза. Ватите са идеално решение на проблема с влагата и мухъла.
 • Звукоизолация – Порестата структура на каменно минералните вати поглъща по-голямата част от звуковите вълни. Тя изолира нежеланият шум и разпространяването на вибрации.
 • Водоустойчивост - Продуктите за фасади са обработени със специални масла за да са водонепроницаеми.

Метални керемиди

Предимства:

Продукт от най-високо качество: немска стомана ThyssenKrupp - S250GD; Висока твърдост
Икономичност - широка зона на покритие и само 2 см застъпване между листовете на дължина

Лесен, бърз и сух монтаж

Симетричност и функционалност - напълно симетрични странични ръбове, които гарантират перфектна връзка при застъпване и допълнително улесняват монтажа.
Модулна форма, която прави модела лесен и удобен за транспортиране и съхранение.
Ниско тегло - може да бъде използван успешно при модернизация и ремонт на по-стари сгради, тъй като не натоварва допълнително съществуващата конструкция.
По-висока устойчивост на корозия и по-дълъг експлоатационен период, които се гарантират от наличието на допълнителен защитен слой от цинк и магнезий.
Висока твърдост - стомана S250GD от Тисен Круп

Устойчивост

Първото предимство е тяхната дълготрайност. Металните покриви са по-трайни и устойчиви от други типове керемиди и покривни материали. Металните покриви са устойчиви на бурни промени във времето като силен вятър, снежни бури, силни летни температури, градушки и урагани. Ако изберете метален покрив, сте най-добре предпазени от лошо време и природни бедствия.

По-добра енергийна ефективност

Металните покриви отразяват повече слънчевите лъчи отколкото други типове покриви. В резултат на това, домове с метални покриви са по-хладни през лятото. Ако използвате климатична инсталация, разходите Ви за енергия ще бъдат значително по-ниски.

По-разнообразни и устойчиви покрития

Има множество различни покрития за метални покриви: антикорозионни покрития, цветни покрития и други. Покриви с метални керемиди не изискват никаква поддръжка. Цветовете не избледняват с времето и материалът не се пука или троши. Металните керемиди се очакват да са годни минимум 40-50 години. Като цяло, металните керемиди се предлагат в множество различни цветове и стилове, тъй като се ползват полимерни покрития, може да изберете различни оттенъци на даден цвят. Това Ви представя с допълнителна възможност да придадете индивидуалност и стил на Вашия дом.

По-лесен и бърз монтаж

Инсталацията на метални керемиди или метални профили за покриви е значително по-лесна от други типове покриви. Метален покрив на къща може да бъде монтиран за няколко работни дни. Също така, металните покриви могат да се монтират направо върху стар покрив, което спестява време и пари за демонтаж.

По-малка тежест

Металните покриви тежат значително по-малко от традиционните керемиди. Един кв. м. покрит с традиционни керемиди тежи около 50 кг, в сравнение с около 5 кг при метални керемиди. За това, при полагането на метален покрив, може да се намали разходът по материали за носещата конструкция на покрива.

Устойчивост при пожар

Тъй като металните покриви не горят, те са най-пожароустойчиви.

Значително по-добри за покриви с малък наклон

Повечето метални покриви могат да бъдат монтирани на покрив с нисък наклон без опасност покривът да капе. пожарозащита. топлоизолация, звукоизолация, хидроизолация

Услуги

Услуги, които предлага Таг Сървисес ЕООД

 • Пожароустойчива и акустична изолация по покриви, тавани, гредоред, външна окачена фасада (преградни стени), леки и тежки плаващи подове, вентилируеми фасади
 • Проектиране и монтаж на окачени тавани
 • Топлоизолация на бойлери, резервоари, тръбни изолации
 • Индустриални (технически) изолации за складове, магазини и фабрики
 • Акустични изолации на дискотеки и киносалони
 • Тръбни модулни конструкции
пожарозащита. топлоизолация, звукоизолация, хидроизолация

Активатор на вода

Таг Сървисес ЕООД

Вижте подробна спецификация ТУК

Мнения за Таг Сървисес ЕООД


The company has no review.

Напиши мнение за Таг Сървисес ЕООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.

Последни новини


Кои етерични масла са подходящи според типа коса?

Виж още..

Натурална грижа за кожата с флоралните води на Eterika

Виж още..

За какво се използва розовото масло?

Виж още..