ВИВА К ЕООД  itemprop=

ВИВА К ЕООД

Производство и пакетаж на кафе, захар и сметана. Продажба, сервиз и ремонт на кафе машини и кафемелачки
Производство и пакетаж на кафе, захар и сметана. Продажба, сервиз и ремонт на кафе машини и кафемелачки.

ВИВА К ЕООД - отрасли:


Хранителни Стоки, Кафе, Чай, Пчелен Мед,