ИСТ 90  itemprop=

ИСТ 90

Варна, ул. Академик Курчатов №1 (Зеленчукова борса

ИСТ90 е специалист в пакетажа и продажбата, на родна и чужда почва, на захар, сол, ориз, боб, леща и още много разнообразни продукти. Предлагаме Ви асортимент от висококачествени и здравословни зърнени храни, варива и хранителни овкусители, заедно с лесни и вкусни рецепти, за да е щастлива Вашата трапеза! Каним Ви да разгледате нашите предложения, както и страницата с промоциите, която обновяваме всяка седмица (www.ist90.com). Можете да закупите продуктите ИСТ90 във веригата хранителни магазини СВА, в обекти из цяла Варна, както и в района на града. Заповядайте на по-детайлно посещение и в нашия show-room на ул. Академик Курчатов № 1, гр.Варна.

Мнения за ИСТ 90


The company has no review.

Напиши мнение за ИСТ 90


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.