Последни новини


Бар оборудване - какъв трябва да е добре обзаведеният бар?

Виж още..

Различните материали, от които се изработват детските матраци

Виж още..

Повишаване на имунитета: Полезни начини за укрепване на имунната система

Виж още..

Страбекс ЕООД - Вижте още

Страбекс ЕООД

Фирма Страбекс ЕООД развива предимно търговска дейност в областта на хранително-вкусовата промишленост. През 2004 г. фирмата увеличи своя основен капитал с хладилно оборудване за шоково замразяване на плодове и зеленчуци с производствена мощност - 1000 кг. на час готов продукт.
Страбекс ЕООД
"Страбекс" ЕООД
соло замразяване на свежи плодове и зеленчуци

За нас:

Фирма "Страбекс" ЕООД гр. София.
В началото фирмата развива предимно търговска дейност в областта на хранително-вкусовата промишленост зад граница - в Гърция, Турция и Русия.

През 2004 г. фирмата увеличи своя основен капитал с хладилно оборудване за шоково замразяване на плодове и зеленчуци с производствена мощност - 1000 кг. на час готов продукт.
Страбекс ЕООД

С нарастващото търсене на пазара на замразени продукти, фирмената дейност се насочи основно към соло замразяване на свежи плодове и зеленчуци, като ягоди, зелен грах, краставички нарязани на кубче, зелен фасул цилиндричен и плосък, вишни без костилка сорт "Облачинска", тиквички нарязани на шайби, сини сливи ръчно нарязани на половинки, домати цели, домати "Чери", бушена капия, пипер нарязан на ивици, печен белен замразен пипер, патладжан на шайби, патладжан печен белен на блок, броколи, карфиол и др. както и производство на плодово- зеленчукови консерви.

През последните две години фирма „Страбекс" ЕООД преработва големи количества пипер и патладжан като ги заготвя в блок по 4 кг. /печени и белени/, за производство на едросмляна и домашна лютеница, за вътрешния и външния пазар.

Създадените международни контакти с Русия, Полша, Германия, Белгия и др. са сериозна база за реализация и разширяване на бизнеса в областта на Хранително вкусовата промишленост. Годишно фабриката произвежда 850-1000 тона готова продукция от различните разновидности.

Страбекс ЕООД Внедряването на нови производствени мощности и съвременни технологии през 2008 год., увеличаване обема на производство, засилване на контрола по качеството на готовата продукция, съобразно изискванията на ЕС, подобряване на работната среда, рекламните спотове излъчвани в цялата страна, дават увереност на фирма Страбекс ЕООД да разширява своите бизнес контакти както в страната така и чужбина.

Производство и доставка на замразени зеленчуци и плодове.

Групи стоки:

  • Бързозамразени зеленчуци
  • Грах консервиран
  • Зеленчуци замразени
  • Зеленчуци консервирани, консерви зеленчукови
  • Краставици консервирани
  • Консервирани капии
  • Замразени плодове
  • Плодове и зеленчуци консервни
  • Ягоди замразени
  • И други
Страбекс ЕООД
www.5444.bg.all.biz

Страбекс ЕООД - отрасли:


Замразени Храни,

Последни новини


Бар оборудване - какъв трябва да е добре обзаведеният бар?

Виж още..

Различните материали, от които се изработват детските матраци

Виж още..

Повишаване на имунитета: Полезни начини за укрепване на имунната система

Виж още..