АУРИМЕТРИЯ - Вижте още

АУРИМЕТРИЯ

Нашите продукти съдържат натурални оцветители и аромати. Серия Фитовит /Бронхо, Облепиха, Артро, Хепато, Антистрес, Жълт кантарион/ - комбинацията на екстракти от билки и студено пресовани масла в меки желатинови капсули набавя на организма есенциални мастни киселини.
София, бул. Ал. Стамболийски 205, ет. 3, офис Б-314

АУРИМЕТРИЯАУРИМЕТРИЯАУРИМЕТРИЯАУРИМЕТРИЯАУРИМЕТРИЯАУРИМЕТРИЯ

За нас

Фирма “Ауриметрия” e създадена през 1996 год. за научно - изследователска и лабораторна дейност. Фирмата произвежда натурални козметични средства и хранителни добавки, разработени в собствена лаборатория, въз основа на екологично чисти лечебни билки от планините на България и някои от най-употребяваните билки в света.

Продуктите на “Ауриметрия” са предназначени за третиране на кожата на лицето и тялото, както и за профилактика на различни заболявания. Основно тяхно преимущество е, че не съдържат хормони, антибиотици, синтетични оцветители и ароматизатори.

Билкова козметика е едното направление в което фирмата разработва нови иновативни продукти, чиято основна цел е постигане не само на козметичен, но и на лечебен ефект от въздействието на билковите субстанции:
  • за лице и тяло - балсами, шампоани, кремове, лосиони и масажни масла
  • за укрепване на косата - балсам, лосион и подхранващо масло
  • серия в ампули - за различни типове кожа
Фирмата притежава GMP сертификат за съответствие с ВS EN ISO 22716:2008

Хранителните добавки са произведени от билкови екстракти, получени по съвременни технологии - лиофилизирани екстракти за производство на капсули и етанолови екстракти на лечебни растения и в комбинация с пчелни продукти (мед, прополис, пчелен пращец).

Ценните билки и натуралните масла в специфични комбинации въздействуват по естествен начин, бързо и интензивно. Разработена е и серия от меки желатинови капсули със студено пресовани натурални масла и маслени извлеци от билки.

АУРИМЕТРИЯ

Продукти са от натурални екстракти на билки. Високата активност на съставките позволява да се исползват при различни проблеми на лицето, тяло и косата.
Биоактивни хранителни добавки към храната (фитокапсули), създадени на базата на стандатизирани екстракти от екологично чисти български билки.