Рави 1994 ЕООД - Вижте още

Рави 1994 ЕООД

Фирмата е създадена през 1994 година като в началото дейността е била насочена към хлебопроизводството. През 1998 година започва и производството на тестени закуски. Компанията започва да доставя тестени закуски от училищата в град Ловеч по програмата „Закуска с топло мляко“.
Рави 1994 ЕООД - Тестени Изделия СофияРави 1994 ЕООД - Тестени Изделия СофияРави 1994 ЕООД - Тестени Изделия София

За нас

„РаВи 1994“ ЕООД е фирма, предлагаща богат избор от тестени и козуначени изделия. Компанията се занимава с изработването на различни видове козунаци, обредни хлябове, трайни сладкарски и всякакви тестени изделия. Фирмата е известна с отличните продукти, които предлага. „РаВи 1994“ ЕООД се старае винаги да предлага на клиентите си най-доброто, което е и причината фирмата целогодишно да обновява асортимента си и да вкарва все нови и нови предложения.

Фирмата е създадена през 1994 година в град Ловеч, като в началото дейността и е била насочена към хлебопроизводството. През 1998 година започва и производството на закуски. От 2005 година насам компанията разполага със собствена голяма база, изградена като цех за производството на тестени изделия, и специализира в производството на продукти предимно от козуначени теста. През 2012г. фирмата се мести и изгражда малка пекарна в град София.

Доверете се на майсторите в бранша начело с Майстор Радо. Ние от години месим едни от най-вкусните погачи, баници, козунаци и други тестени и сладкарски изделия. Ние не само месим - ние творим! Заради това сме сигурни че още след първата хапка ще ги обикнете и Вие!

КОЗУНАЧЕНИ ИЗДЕЛИЯ

Направата на един истински козунак никак не е лесна задача. Това е цял ритуал, с който не всеки може да се справи. Малко са онези, които са запознати с тънкостите и технологията, по която се прави този сладкиш. И ако искате да се насладите на автентичния му вкус, то определено трябва да се обърнете към „РаВи 1994“ ЕООД, където предложени ще Ви бъдат най-вкусните козуначени изделия.

Произвеждани биват: великденски козунаци, мраморни козунаци, козунаци с ром и стафиди, плетеници, медени кексове, мини кифлички, пайове, козуначени рула и други.

ТЕСТЕНИ ЗАКУСКИ

Фирмата произвежда и най-различни закуски. Тук ще откриете предложения като: вити баници, кифли с шоколад и мармалад, милинки, пици (цели и на парче), кашкавалки, месенк, балатонки.

СЛАДКАРСКИ ИЗДЕЛИЯ

Изкусителни са и десертите и сладкарските изделия, от които ще можете да избирате. Предлагат се сочни баклави, козуначени парфета, както и още много интересни сладкиши.
Рави 1994 ЕООД - Тестени Изделия София Рави 1994 ЕООД - Тестени Изделия София Рави 1994 ЕООД - Тестени Изделия София Рави 1994 ЕООД - Тестени Изделия София Рави 1994 ЕООД - Тестени Изделия София Рави 1994 ЕООД - Тестени Изделия София Рави 1994 ЕООД - Тестени Изделия София Рави 1994 ЕООД - Тестени Изделия София Рави 1994 ЕООД - Тестени Изделия София

„РаВи 1994“ ЕООД има разнос в над 70 търговски обекти на територията на гр. София

3.8 4