Масърлиеви 88 - Вижте още

Масърлиеви 88

Масърлиеви 88 ЕООД е фирма със седалище в село Български извор, област Ловеч. Ние се занимаваме с производство и търговия на тестени и месни изделия, както и дървени въглища.
Български извор, ул. Демокрация 53, обл. Ловеч

Масърлиеви 88Масърлиеви 88Масърлиеви 88

Масърлиеви 88 ЕООД е фирма със седалище село Дълбоки извор. област Ловеч. Развива своята дейност в областта на производството и търговията. Произвежда и предлага висококачествени тестени и месни изделия. Занимава се и с производство на дървени въглища. Масърлиеви 88 ЕООД разполага с тренажорна, в която се обработва месото, от което се произвеждат различни месни продукти.

За нас

Хлябът и месото са на висока почит в менюто на българина, като ние Ви предлагаме висококачествени продукти, запазили автентичния български вкус.

Масърлиеви 88

Масърлиеви 88 ЕООД разполага с тренажорна, в която се обработва месото, като от него се произвеждат различни месни продукти. Месните изделия, които фирмата предлага са: кебапчета, кюфтета, пържоли, карначета, наденица и шишчета.

Разполагаме с модерна фурна, където печем вкусен хляб, питки и пърленки, направени ръчно. Дейността на фирмата е свързана и с производството на висококачествени дървени въглища.

Масърлиеви 88 ЕООД е фирма, която е лоялен партньор, като продуктите, които произвеждаме са с висок стандарт, съобразен с европейските норми.

Масърлиеви 88

Масърлиеви 88 - отрасли:


Хляб, Тестени Изделия, Месо, Колбаси,
5 2