СЪНИ ТРЕЙД ЕООД - Вижте още

СЪНИ ТРЕЙД ЕООД

СЪНИ ТРЕЙД ЕООД е специализирана в производство на лед на кубчета и трошен лед. Доставяме първокачествени ледени кубчета, трошен и сух лед по цялото Черноморие! Доставяме и в градове като Стара Загора, Пловдив, София.
Бургас, ул. Апостол Карамитев 5

СЪНИ ТРЕЙД ЕООД
СЪНИ ТРЕЙД ЕООД
За нас
Доставяме първокачествени ледени кубчета, трошен и сух лед по цялото Черноморие! Доставяме и в градове като Стара Загора, Пловдив, София.

Произвеждаме леда от тройно филтрирана питейна вода с ледогенератори от последно поколение. Работим бързо и коректно, седем дни в седмицата.

Ние ще ви предоставим фризер с подходящ размер за да съхраните леда във Вашия търговски обект. Предоставяме и фризери с голям обем за различни мероприятия като сватби, партита, барбекюта и всеки вид събитие.


За нас

Нашата компания е лидер в производството и доставката на първокачествени ледени кубчета, трошен и сух лед по цялото Черноморие! Извършваме доставки и в градовете като Стара Загора, Пловдив и София.

Произвеждаме леда от тройно филтрирана питейна вода с ледогенератори от последно поколение. Работим бързо и коректно, седем дни в седмицата.

Имаме възможност да Ви предоставим фризер с подходящ размер за да съхраните леда в търговския обект, който управлявате. Предоставяме и фризери с голям обем за различни мероприятия като сватби, партита, барбекюта и всеки вид събитие.

Постоянно разширяващият се автопарк от специализирани хладилни микробуси на компанията, гарантира че постоянно ще имате лед на разположение и то с безплатна доставка.

Единственото което е нужно, е да ни се обадите на телефон +359 887271504 за да организираме подробностите.

СЪНИ ТРЕЙД ЕООД

Нашите услуги

Предоставяме фризери с различни размери за съхранение на леда във Вашите търговски обекти, както и фризери с голям обем за различни мероприятия.

Производство на лед
Лед от висококачествена, тройно филтрирана вода.

Предоставяме фризери
Предоставяме фризери за съхранение на лед.
Доставка на лед
Експресна доставка на лед в същия ден.

Безплатна консултация
Нашите експерти са на ваше разположение.

Нашия постоянно разширяващ се автопарк от специализирани хладилни микробуси гарантира, че постоянно ще имате лед на разположение и то с безплатна доставка.

СЪНИ ТРЕЙД ЕООД

СЪНИ ТРЕЙД ЕООД - отрасли:


Замразени Храни,