ЖИМИКС ООД - Вижте още

ЖИМИКС ООД

ЖИМИКС ООД е основана преди 8 години с основна дейност търговия на едро и дребно плодове и зеленчуци. Фирмата разполага с над 400 кв.м. закрита складова база и 150 куб.м. хладилни камери за съхранение на плодове и зеленчуци. Складовата ни база е разположена в к.к.Слънчев бряг.
Слънчев бряг, Складова база Балона до Автогарата

ЖИМИКС ООД
ЖИМИКС ООД
ЖИМИКС ООД
ЖИМИКС ООД

За нас:

ЖИМИКС ООД е основана през 2008 година. Основната дейност на фирмата е търговия на едро и дребно с пресни плодове и зеленчуци, цитруси, ядки и сушени плодове. Разполагаме с над 400 кв.м. закрита складова база и 150 куб.м. хладилни камери за съхранение на плодове и зеленчуци.

ЖИМИКС ООД Складовата база е разположена в к.к.Слънчев бряг /до р-т Балона/. Извършваме разнос и доставка на плодове и зеленчуци на територията на к.к.Слънчев бряг, Свети Влас, Елените, Несебър, Равда, Ахелой, Поморие, Обзор... до хотели, ресторанти, почивни бази, заведения, детски лагери, детски градини, хранителни вериги, супермаркети и магазини!

Ние се стремим да отговорим на всички изисквания на нашите клиенти, като предлагаме високо качество и конкурентни цени на предлаганите продукти, точност, лоялност и коректност в доставките !

ЖИМИКС ООД има дългогодишни отношения с най-големите български производители и вносители на пресни плодове и зеленчуци, благодарение на което гарантираме високо качество и конкурентни цени на предлаганите плодове и зеленчуци !


Продуктите, които ЖИМИКС ООД предлага са::

  • Плодове
  • Зеленчуци
  • Ядки и сушени плодове
  • Пресни подправки

ЖИМИКС ООД ЖИМИКС ООД ЖИМИКС ООД ЖИМИКС ООД ЖИМИКС ООД ЖИМИКС ООД ЖИМИКС ООД ЖИМИКС ООД
5 1