ЕТ ФИК - Вижте още

ЕТ ФИК

Млекопреработвателно предприятие – Сърница е открито през лятото на 2013г. Като съчетаваме традиционните и класически технологии с модернизирано технологично оборудване, произвеждаме качествени и екологично чисти млечни продукти-кашкавал, масло и извара, под търговската марка Сърница.
ЕТ ФИК

За нас:

Млекопреработвателно предприятие – Сърница е открито през лятото на 2013г. Предприятието е сравнително ново, компактно и удобно.

Като съчетаваме традиционните и класически технологии с модернизирано технологично оборудване, произвеждаме качествени и екологично чисти млечни продукти- кашкавал, масло и извара, под търговската марка „ Сърница”.

Продуктите се създават от 100% свежо краве мляко, БЕЗ странични примеси.

За гаранция на безопасността и качеството на произвежданите продукти е внедрена HACCP система, която отговаря на изискванията на международните стандарти.
ЕТ ФИК
www.mandra-sarnitsa.business.bg

Мнения за ЕТ ФИК


The company has no review.

Напиши мнение за ЕТ ФИК


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.