Областни градове

ЕТ МОДРА Марко Георгиев предлага машини и инсталации за приемане и преработка на грозде, инсталации за охлаждане. Няма съмнение, че винопроизводството е изкуство. И все пак то се основава на ясни принципи, които са задължителни за постигането на големи вина.

Нашата ферма се намира между Асеновград и Бачково, в местността Луковица. Отглеждаме лозе, овощни дървета и зеленчуци. Това е една малка семейна ферма (3 дка), но ако има хиляди такива, страната ни ще има огромен успех. Страни като Турция, Словакия и Словения ни изпревариха значително.

С най-съвременни машини произвеждам винено грозде с отлично качество от нови насаждения: Стопанството се намира в с. Чубра, община Сунгурларе и развива своята дейност в землищата на селата Чубра и Славянци. Винената ни Листа се състои от:- Червен Мискет - Мускат Отонел - Мерло.

Био стопанство Русенски Лом - Писанец започва своето развитие от 2003 година с тенденция към био-производство поради ограниченията и тенденцията за развитие на земеделието в световен мащаб. От 2008 година има подписан договор за преструктуриране и преминаване от конвенционално към

Основната дейност на Агровин е производство, изкупуване и продажба на селскостопанска продукция

Основни дейности в кооперация ППК Кортен са производството на лозов посадъчен материал от винени и десертни сортове лози,отглеждане на винени и десертни сортове лозя,производство на пшеница, ечемик, слънчоглед,царевица и др.,както и животновъдство.Тя е една от водещите кооперации в

Фирмата съществува от 7 години. Основната производствена база се намира на територията на Община Поморие. За производствени нужди ЗП Димитър Севастиянов използва собствена земя. ЗП Димитър Севастиянов разполага със собствена маточна база за производство на подложкови резници

От 1996 г. дружеството СИМЕНТА ИЛЧЕВ И СИЕ произвежда над 50 сорта десертни и винени лози. Посадъчният материал се отглежда на високо повдигната леха с полиетиленово фолио и капкова инсталация. Предлагаме консултации преди и след засаждане

Фирма „Агро ЕРГ” ООД е създадена в началото на 2004г. и е частот семейството на „К-И Инвест Холдинг” ООД. Дейността на компанията е насочена към отглеждането на лозя, житни и окопни култури, както и на зеленчукови насаждения. „Агро ЕРГ” ООД е фирма

Бисер
Фирма “ФП-ЕООД” развива своята дейност в няколко насоки, всяка от които преследва една единствена цел – да задоволи вкусовете и желанията на своите клиенти. При нас (с. Бисер, Обл. Хасково) ще намерите висококачествени сортове грозде - внос и собствено

Брестовица (Област Русе)
КАЧЕСТВЕН ЛОЗОВ ПОСАДЪЧЕН МАТЕРИАЛ; ЗАГОТОВКА, ПРОИЗВОДСТВО, ТЪРГОВИЯ, КОНСУЛТАЦИИ. СЪЗДАВАНЕ НА ЛОЗОВИ НАСАЖДЕНИЯ. Лозов посадъчен материал, посадъчен материал, земеделски производител, Лозови масиви, лозя, посадъчен лозов материал, лози, лов масив.

Продавам лозе с пръскачката!

Специализиран кабинет за диагностика и лечение на ушно -носно -гърлени болести на д-р Атанас Стефанов, гл. асистент в УНГ клиника на Университетска болница - Стара Загора. Консервативно и хирургично лечение на УНГ заболявания. Безкръвно отстраняване на сливици.

Асеновград
Страхотно качество на работа , дълъг живота, надеждност и професионализъм ! Това са думите с който ни описват нашите клиенти!

Представител на водещи западноевропейски фирми, специализирани в областта на лозарството и винарството.

Производство на лозов посадъчен материал.

Производство и внос на лозопосадъчен материал от Франция.

Производство на лозов посадъчен материал-ранни десертни сортове българска селекция. Предлагаме следнити сортове: Армира, Черна перла, Супер ран Болгар,Абритус, Плевен, Мискет тракийски, Мискет русенски, Свежест, Мискет плевенски, Тракия, Брестовица, Русалка,Кондарев и др.

Лозарска кооперация.

Марково (Област Пловдив)
Лозарство-уникални маврудови лозя.

Лозарство и лозови ферми


Лозарството е постоянен сектор на селското стопанство, което бележи все по високи темпове на развитие. В страната ни се произвеждат разнообразие от висококачествени модерни и традиционни сортове лозя. Производството на добро и качествено вино не е нещо ново за България, а дори бива все по-често световно признато.

По-често винените производители сами отглеждат гроздето си в собствени лозови масиви, но в страната обилства от ферми занимаващи се с лозарство и производство на грозде, от което може да закупят суровини за вино и ракия, както големите компании производители на алкохолни напитки, така и единични домакинства.

За BUSINESS.bg


Как да включа фирмата си БЕЗПЛАТНО в бизнес каталога?
Как да имам ПОВЕЧЕ клиенти?