Производство и търговия с билки и подправки

Областни градове

Магазин за природосъобразен начин на живот: чай (билков, черен, зелен, червен, бял); Билки от цял свят; Подправки; Диетични храни; Етерични и лечебни масла; Хранителни есенции и бои. Търговец на продукти по Аюрведа за лечение на различни заболявания.

Пропи Стоянка Петкова е вече 20 години на пазара и предлага Прополисов крем "Пропи" - натурален продукт, който дава на кожата, това което е необходимо! Кремът има широк спектър на действие. Подхранва и предпазва кожата на лицето и цялото тяло.

Haтypaлнaтa кoзмeтикa илeчeниeтo c билки имaт гoлямoтo пpeдимcтвo дa нямaт cтpaнични eфeкти, кoитo дa нaвpeдят нa здpaвeтo ви. B Билкoвaтa aптeкa мoжeтe дa ce кoнcyлтиpaтe зa дeйcтвиeтo нa пpeдлaгaнитe билки и дa пoлyчитe aдeквaтeн cъвeт зa нaчинa нa лeчeниe.

Еко Билко ЕООД е производител на екологично чист продукт - мурсалски (триградски) чай, отгледан на естественото му находище, надморска височина над 1200 м, в подножието на скалите на Триград. Предлагаме и екологични билки от Триград като: Мащерка, Мента, Жълт кантарион, Риган.

БУЛХЕРБ ООД се занимава с изкупуване, търговия и износ на билки и плодове. Висок процент от тях се използват като лечебни растения. С развитието на медицината, все повече се набляга на лекарства на билкова основа, които щадят организма и имат благоприятни странични ефекти.

Разград
Кооперацията предлага отглеждане и реализация на етерично-маслени култури - резене, кориандър, бял трън, шарен слънчоглед и различни видове билки.

Пловдив
Основната и дейност е производство, изкупуване, преработка и износ на култивирани и диворастящи билки. Ние сме една от водещите български фирми в този бранш.Разполагаме с необходимото съвременно оборудване за рязане, пречистване, обезпрашаване и сушене на билки.

Производител на висококачествени кълнове от ръж, лимец, нахут, слънчоглед, люцерна. Съставяне на билкови програми и насоки за препоръчителни храни, след ирисова диагностика. Фито консултации.

София
Билка ЧУДОДЕЙКА е българска марка за производство на натурални билкови тинктури. Работим основно с билки от региона на Родопите. Държим изключително много на качеството на продуктите ни.

Фирма Пандора 2010 ЕООД се занимава с производство на машини за вълна от А до Я. Производство на жен-шен, рассат, чакрък, дарак. Произвеждаме Машинка за навиване на вълната на бобинка и Въртележка на насукване на преждата на кълбо.

Производство и търговия с билки и подправки


Билките още от древността са използвани в медицината, а и днес се използват като подобряващи имунната система под формата на чайове и мазила. Билките се използват в хранителната индустрия, като пакетиран чай или сухи подправки за храни, но също така са добре застъпени и в медицината и козметичната промишленост. От билките се извличат ценни отвари чрез които се правят различни видове лекарства.

Диворастящите билки се събират в определени дни спрямо вида на билката, преработват се в различни предприятия в зависимост от вида им, а голяма част е предназначена за износ.


Арония , Билки - корени , Билки - плод , Босилек , Градински чай , Изкупуване на билки , Лавандула , Невен , Риган , Семе анасон , Семе синап , Сена , Черна боровинка , Шипка
Прочети повече
Затвори

Партньори