Зърнопроизводители, производство на зърнени култури

Областни градове

Поликраище
Джано 2382 ООД развива дейността си на територията на област Велико Търново. Фирмата се занимава с отглеждане и реализация на зърнени култури – царевица, ечемик, слънчоглед, пшеница.

Фирма Бена Стоарт произвежда боза и млечни продукти.Фирмата е с предмет на дейност производство на боза с марката Бена - Стоат и Млечни продукти, безалкохолни напитки, както и отглежда и обработва ориз и жито. Бена Стоат има дългогодишен опит в производството на Боза и млечни продукти.

Фирмата работи в отрасъла растениевъдство. Професионално се занимава със семепроизводство от 1996г., най-вече със сортови семена на пшеница, ечемик и царевица. Фирмата разполага с техника за заготвяне на семена от горепосочените култури.

Гурково (Област Добрич)
Фирма ЕТ ДИМИТЪР ДИКОВ - МАРИЯ ДИКОВА с предмет на дейност производство на селскостопанска продукция, услуги и реализация на получена селскостопанска продукция. Това е основно пшеница, слънчоглед, царевица, рапица и етерично-маслени култури както и лавандула.

Земеделско производство, агромаркетинг, аграрно право, земеделски консултации, услуги, търговия. Дружеството се занимава с производство и търговия със земеделска продукция - зърнени, етерично-маслени и фуражни култури. Консултации в областта на аграрната

Камен (Област Велико Търново)
Фирма Димес - 2001 се намира в село Камен. Развива своята дейност в областта на селското стопанство. Занимава се с производство, преработка и търговия със селскостопански продукти. Произвежда и търгува със зърнени (без ориз) и бобови култури и извършва различни селскостопански услуги

Шумен
И-КОМЕРС-М ЕООД е фирма за търговия със зърнени култури, семена, торове и препарати за растителна защита.Чрез непрекъснато обучение на своите специалисти, прилагане на добри практики и не на последно място, добрият мениджмънт се утвърдихме на пазара като коректен и сигурен партньор.

Търнава (Област Враца)
Агросем 2002 се занимава с производство на хибридна царевица, зърнопроизводство и отглеждане на зърнени култури в района на Северозападна България, област Враца. Фирмата работи в областта на селското стопанство и земеделието. Хибрид съчетаващ много добър потенциал за добив и много добра

Пловдив
NG GRAINS LTD се занимава с изкупване и търговия на зърно на едро и дребно.Фирмата е на пазара от 8 години и се занимава със покупко-продажба на зърно в Европа, Северна Африка и Гърция.

Миланов Попов ООД е с основна дейност производсвто и търговия на брашна. Компанията разполага с база, разположена в село Калчево, Тунджа. Миланов Попов ООД е постоянно развиваща се фирма, като налага нови методи в мелничната промишленост.

Зърнопроизводители, производство на зърнени култури


България хлябът е основна хранителна съставка присъстваща на всяка една трапеза, това прави зърнопроизводството една постоянна ниша в селското стопанство. Доброджанските полета са използвани от далечното минало за производство на различни житни култури. И до днес страната ни осигурява пазара на зърнени култури в страната със собствено производство, а до голяма степен се изнася и в чужбина.

При нас ще намерите зърнопроизводители и зърнопреработватели от всички региони на страната, както и вносители на зърнени култури. Зърнените култури се използват в голяма степен и за храна на селскостопански и месодобивни животни. Доброто качество на фуражните зърнени култури предопределят по-доброто качество и на продукти като мляко, сирене, месо и други.


Пшеница , Царевица
Прочети повече
Затвори

Партньори