Мандри и производители на мляко и млечни продукти

Областни градове

Млекопреработвателно предприятие – Сърница е открито през лятото на 2013г. Като съчетаваме традиционните и класически технологии с модернизирано технологично оборудване, произвеждаме качествени и екологично чисти млечни продукти-кашкавал, масло и извара, под търговската марка Сърница.

Пазарджик
Мандрата е създадена през 1992 година, но през 2006 година е построен и пуснат в експлоатация новият производствен цех за сирене, съобразен с всички изисквания. През 2007 в предприятието успешно е внедрена и работи системата НАССР.

Пловдив
Бор-Чвор има 21-годишен опит в преработката на мляко, като е съхранил най-добрите традиции от старите майстори на сиренарството в Родопите. Мандрата е разположена в полите на Родопите и е оборудвана изцяло с модерна техника за прием и преработка на мляко, специално проектирана за

Хърсово (Област Благоевград)
БОБО К ЕООД произвежда висококачествени млечни продукти като сирене, кашкавал, извара. Преработва сурово краве и овче мляко. Млякото се изкупува от екологично чист район. Фирмата БОБО К ЕООД се реализира на вътрешния пазар и с износ на сирене за САЩ, Канада, Русия и Македония.

"Хаджийски и фамилия" съществува вече над 10 години и предлага ненадминати по своя вкус и качество млечни продукти, които трайно са се настанили на българския пазар.

Самуил
Булмилк 2010 ЕООД развива своята дейност в областта на млекопреработването - фирмата предлага имитиращи продукти съдържащи мляко. Булмилк 2010 ЕООД е млекопреработвателно дружество, развиващо дейност в сферата на преработката на мляко и търговията с имитиращи продукти, съдържащи в състава

Фирма РОДОПЕЯ - БЕЛЕВ ЕООД се занимава с производство на мляко и млечни продукти. Фирма Родопея – Белев ЕООД, изкупува сурово мляко от седемнадесет млекосъбирателни пункта и пет ферми. Основните ни продукти са прясно мляко, млечни продукти, бяло саламурено сирене, кашкавал извара и

Производствената база на "БУЛМИЛК ТОНУС" ООД е разположена на 10 км от град Хасково, в село Конуш. Основната дейност на фирмата е производство на млечни продукти от краве мляко с търговска марка "Конуш".

Банкя
Лактина ООД е съвременна биотехнологична фирма със седалище гр. Банкя – София с основна дейност разработване и производство на съвременни биологични продукти: пробиотици; стартерни култури и нови технологии за млечната промишленост; храни на здравето; монокултури от млечнокисели

Сливен
"АТЛАС" ООД предлага на пазара кашкавал от краве мляко, масло и извара. Произвежда продуктите си традиционно, по български, само от краве мляко без стабилизатори и консерванти, без сухо мляко и растителни мазнини.

Мандри и производители на мляко и млечни продукти


Предлагаме ви информация за мандрите и производителите на мляко и млечни продукти в България, малки мандри и средни по големина млекопреработвателни предприятия в страната. разполагаме с информация и за малки ферми за добив на мляко и млечни продукти в България.

Млякото е добре познато от древни времена по нашите земи, а традициите на мандрите преработващи мляко в разнообразни млечни продукти имат своите традиции. Млечните продукти произвеждани от тях включват овче, козе, биволско и разбира се краве мляко. Типични за България млечни продукти произвеждани от мандрите са бяло сирене, кашкавал, масло, кисело мляко, прясно мляко, извара и други. Може да изберете продукти от големи млекопреработващи предприятия или такива от малки органични или био ферми извършващи затворен цикъл при отглеждането на животни и изработване на млечни продукти от тях, преработени в собствени мандри директно във фермата си.


Изкупуване на биволско мляко , Изкупуване на козе мляко , Изкупуване на краве мляко , Изкупуване на мляко , Изкупуване на овче мляко , Кравеферми
Прочети повече
Затвори

Партньори