Областни градове

Силистра
Фирма "Сивес Груп" ЕООД е с основна дейност внос и търговия на сол. Вносът на солта се извършва от Украйна.

Търговия на едро и дребно с чешко огнеупорно йенско домакинско стъкло SIMAX. Каталог в Интернет. Търговия на едро и дребно с дънкови облекла. Производство на бутикови дънки. Внос и продажба на румънска каменна и индустриална

Производство на всички видове "Нитритна сол"

English translation is in progress or not avaiable.

Пловдив
В момента фирмата търгува с налични количества сол(всички видове), чували, автосервизно обурудване, строителни машини и материали (врати, пирони, гранит,Челни товарачи).

Търговският асортимент на БСК КАНОТРАНС включва всички видове сол, за които има търсене на пазара: сол трапезна, сол за хранително-вкусовата промишленост, едра морска сол, каменна сол за нуждите на животновъдството, техническа сол-за кожната индустрия

Фирма "Г.Семов Едит 5" е директен вносителот 1991г. на каменна сол от Румъния. Поддържапостоянна наличност на бучки от 3-40кг., от 1-3 кг. и мляна сол за фуражи. Разполага със собствен транспорт за доставка до Вашата ферма или склад.

Производство и търговия на едро със сол - морска, каменна, йодирана, кристална, обикновена, пакетирана.Търговия и пакетиране на готварска и техническа сол - 1кг., 25кг., 30кг., 50кг.

СОЛАВИКИ ЕООД Е Вносител на всички видове сол - Каменна сол за животни, Морска сол екстра, мита, сушена и всички други, готварска сол за хлебарството, сол за употреба при смески за животни, таблетки за осмоза(омекотяване на водата) и много други.

Морска сол и айсмелт за топене на сняг и лед. Торби 25 кг и 1 тон. Налични. сол.net

Морска и каменна сол


Морската и каменната сол всъщност са разлини по производствен метод за извличане. Каменната сол се добива от солни залежи, където някога е имало морска вода, тя обаче е примесена с различни съставки които я правят негодна за хранителната промишленост, за да бъде използваема се обработва допълнително. Натуралният цвят на каменната сол е тъмен и се изсветлява изкуствено.

Смята се, че морската сол е по-полезна за човека от каменната, тя действа на организма оздравяващо благодарение на голямото количество микро и макроелементи, които съдържа.Прочети повече
Затвори

Партньори