Роял - ядки и сушени плодове - Вижте още

Роял - ядки и сушени плодове

Royalnuts.bg е зелен магазин с огромно разнообразие от първокачествени ядки. Предлагаме сурови или печени в нашата фурна ядки, сушени плодове и семена, био продукти, мед от производител, тахани, масла и други здравословни храни на страхотни цени. Извършваме дистрибуция на едро и дребно.
Ремарк БГ ООД
Ремарк БГ ООДРемарк БГ ООДРемарк БГ ООД
...
За нас:

Ремарк БГ ООД Фирма Ремарк БГ ООД е основана преди повече от 10 години. Основен приоритет за нас е дистрибуцията на първокачествени ядки, семена и сушени плодове. Сурови или грижливо изпечени, ядките с търговската марка ROYAL са старателно подбрани, вкусни и здравословни. Всички наши продукти отговарят на най-високите европейски изисквания за качество и безопасност на храните.

Фирменият ни магазин ROYAL се намира в София, на ул. Атанас Узунов 32. В него, освен богат асортимент от ядки, ще откриете био мед, тахани, студено пресовани масла, висококачествен зехтин, брашна, сладка, сиропи, натурални сокове, билки от А до Я, БИО продукти.

И още нещо… Въпреки че предлагаме ядки от цял свят, държим на българското. С радост подкрепяме малките родни производители.Продукти:

Ремарк БГ ООД
 
Ремарк БГ ООД
 
Ремарк БГ ООД

Ремарк БГ ООД
 
Ремарк БГ ООД
 
Ремарк БГ ООД

Ремарк БГ ООД
 
Ремарк БГ ООД
 
Ремарк БГ ООД


Галерия:

Ремарк БГ ООД Ремарк БГ ООД Ремарк БГ ООД


www.royalnuts.bg
5 1