



 Започнахме през 90-те години същите хора, които сме и сега. Началото бе с добив и преработка на  диви   гъби и диви плодове преди повече от двайсет години. Времето беше   трудно, имахме малко познания в тази нова за нас дейност, липсваше пазар   за реализация, както и възможности да черпим  знания от науката или опита на предишни поколения за   този нов за нашата страна бранш. Голямата ограниченост на информация за   организация и изграждане на производствен и технологичен процес за   преработка на култивирани плодове, горски плодове, горски гъби и трюфели   очерта един труден път, свързан с не много ефективно развитие в   определени моменти.
Започнахме през 90-те години същите хора, които сме и сега. Началото бе с добив и преработка на  диви   гъби и диви плодове преди повече от двайсет години. Времето беше   трудно, имахме малко познания в тази нова за нас дейност, липсваше пазар   за реализация, както и възможности да черпим  знания от науката или опита на предишни поколения за   този нов за нашата страна бранш. Голямата ограниченост на информация за   организация и изграждане на производствен и технологичен процес за   преработка на култивирани плодове, горски плодове, горски гъби и трюфели   очерта един труден път, свързан с не много ефективно развитие в   определени моменти. 


 
 
 
 
 
