Стефан Арабов 2002  itemprop=

Стефан Арабов 2002

Фирмата притежава склад в ТЕ гр. Пазарджик за продажба на едро на алкохол, натурални сокове, кафе, мляко и енергийни напитки. Работи с официалните вносители на вносен марков алкохол. Представител е на водещи винарски изби в България.
Фирмата притежава склад в ТЕ гр. Пазарджик за продажба на едро на алкохол, натурални сокове, кафе, мляко и енергийни напитки. Работи с официалните вносители на вносен марков алкохол. Представител е на водещи винарски изби в България. Притежава специализиран магазин за български и марков алкохол в централната част на града. В него се продават на едро и дребно сокове, шоколадови изделия и кафе. Тук се продават изключително качествените шоколадови изделия на Белгийската фирма Хамлет. Фирмата има добре разработена разносна търговия. Приоритет е доброто обслужване на клиентите и качеството на стоките, както и конкурентните цени.

Стефан Арабов 2002 - отрасли:


Хранителни Стоки, Безалкохолни Напитки, Алкохол,

Мнения за Стефан Арабов 2002


The company has no review.

Напиши мнение за Стефан Арабов 2002


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.