Последни новини


Бар оборудване - какъв трябва да е добре обзаведеният бар?

Виж още..

Различните материали, от които се изработват детските матраци

Виж още..

Повишаване на имунитета: Полезни начини за укрепване на имунната система

Виж още..

Ваня 2004 ЕООД - Вижте още

Ваня 2004 ЕООД

Фирма „Ваня-2004” ЕООД – България, гр. Сливен полага основите си през 2004г. Основната дейност на фирмата е производството на пшенични пръчици под марката - Вани Снакс. Фирмата произвежда продукти, които са ориентирани към всички възрастови групи.
 Ваня 2004 ЕООД Ваня 2004 ЕООД


Ваня 2004 ЕООД
Фирма „Ваня-2004” ЕООД – България, гр. Сливен полага основите си през 2004г. Основната дейност на фирмата е производството на пшенични пръчици под марката „Вани Снакс”.

Фирмата произвежда продукти, които са ориентирани към всички възрастови групи.

За нас:

Под марката „Вани Снакс” може да се срещнат пшенични пръчици с ароматен вкус на масло, бекон, паприка, пица, царевичен снакс със сладък вкус, както и пшенични пръчици с голямо разнообразие от атрактивни изненади, насочени специално към по-малките почитатели на нашите продукти.

 Ваня 2004 ЕООДЗа нас именно те са основен приоритет и стимул непрекъснато да правим проучвания и да търсим нестандартни и иновативни технологии в сферата.

Нашите специалисти непрестанно се интересуват от най- новите модни тенденции в областта на играчките.

Значителна част от играчките, които се използват за изненада, се внасят директно от Китай, за да имат възможност почитателите на марката първи да се докоснат до най-новите и популярни модели на играчки, още преди пускането и разпространяването им на масовия, български пазар.

Всяка една от играчките, които фирмата използва за своите продукти, е с доказан произход, сертифициран по европейски стандарт.


Ново в асортимента на „Вани Снакс”:

Ваня 2004 ЕООД
  • Вани Снакс с козметика (пшенични пръчици и подарък изненада: козметика)
  • Вани Пелети с подправка - паприка (в разфасовка от 30гр и 60гр)
  • Вани Пелети натурални - картофени пелети с натурален вкус (в разфасовка от 30гр и 60гр)
  • Вани Чипс - картофен чипс с вкус на паприка

 Ваня 2004 ЕООД  Ваня 2004 ЕООД


Фирма „Ваня-2004”ЕООД, е български производител, който работи със система по качество HACCP. Основна цел на фирмата е да провокира постоянен интерес и да подържа безупречно и високо ниво на произвежданата продукция.

 Ваня 2004 ЕООД Нашите проучвания, през последните години, показват един значителен интерес към полезното и здравословното в хранителната индустрия. Фирма „Ваня-2004” застава изцяло зад тази кауза, като провокирани от този интерес, ние решихме да рискуваме и да се опитаме да наложим една нова технология в производството на пшенични пръчици.

През последните години значително намалихме наличието на сол в нашите продукти, като сведохме неговото съдържание до минимум.

Мазнините са друга важна вкусова характеристика, заемащи значителна роля в добиването на желания вкус. Спирането им непременно би оказало негативно влияние върху удоволствието от вкуса на потребителя. За да намерим компромисен вариант, ние използваме мазнини изцяло с растителен произход, в грижа за здравето на нашите потребители.

 Ваня 2004 ЕООД  Ваня 2004 ЕООД

През последните години ние от фирма „Ваня-2004”, изхвърлихме всички „Е-та” от нашите продукти. Една доста смела крачка, която отличи и стана почерк за нашето производство.

За да постигнем запомнящ и провокиращ интерес, ние създадохме опаковки, за нашите продукти, съобразени изцяло с вкусовите предпочитания и естетични възприятия на нашите потребители. Като за тази цел бяха направени предварителни проучвания сред тях.

Гаранция за качеството на произвежданата продукция под марката „Вани Снакс”е сътрудничеството ни с утвърдени и доказали се на пазара доставчици. Както и високият професионализъм на дългогодишния персонал, ангажиран в производството на нашите продукти.

 Ваня 2004 ЕООД

www.vanisnacks.com

Ваня 2004 ЕООД - отрасли:


Хранителни Стоки, Сухари, Солети, Чипс,

Последни новини


Бар оборудване - какъв трябва да е добре обзаведеният бар?

Виж още..

Различните материали, от които се изработват детските матраци

Виж още..

Повишаване на имунитета: Полезни начини за укрепване на имунната система

Виж още..