Партньори 1997  itemprop=

Партньори 1997

Производство на месни полуфабрикати и месни разфас
София, ж.к. Овча Купел, ул. Обиколна 130





Производство на месни полуфабрикати и месни разфасовки.

Партньори 1997 - отрасли:


Хранителни Стоки, Месо, Колбаси,

Мнения за Партньори 1997


Относно: нередности

Публикувано от: , на: 2015-06-13 00:05:45
Обръщам внимание на фирма "Пратньори" относно начина на обслужване на клиенти в магазин за месо и колбаси на бул.Ломско шосе. Обслужващия персонал ползва гумени ръкавици с които пипа суровото месо, готовите местни произведения /шунка ролета бекони и др./ взема парите на клиента и връща рестото без да ги сваля и слага. На 12.06.15г. при влизането ми в магазина, продавачката бършеше пода пак със същите сини ръкавици на ръцете си, остави парцала на страни и засатана на щанда да ме обслужи!!! На въпроса ми? по този начин ли ще ме обслужи, със същите ръкавици ли ще ми нареже и шунката която смятах да закупя, тя ме изгледа тъпо и ме попита ще взимам или не? Артикулите които предлагат фирма "Пратньори" ми харесват и допадат но това обслужване за порен път не ме прави Ваш клиент. Не един път познати от квартала сме коментирали начина на обслужване. Съжалявам но това не начина за продажба на хранителни стоки ще се пробвам още веднъж и вече ще сигнализирам и други институции.

Напиши мнение за Партньори 1997


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.