Сакарела  itemprop=

Сакарела

Млекопреработвателното предприятие “Сакарела” ООД е създадено през 1998г. Още в началото продуктите на предприятието стават предпочитани заради вкуса и качеството си, обусловени от първокачествени суровини, добивани в първокласни ферми
МЛЕЧНИ ПРОДУКТИ С ГАРАНТИРАНО КАЧЕСТВО Млекопреработвателното предприятие "Сакарела" ООД е създадено през 1998г. Още в началото продуктите на предприятието стават предпочитани заради вкуса и качеството си, обусловени от първокачествени суровини, добивани в първокласни ферми. Същевременно "Сакарела" ООД е една от малкото мандри одобрени за експортна дейност през 2003 г. с решение 97/252/СЕ на ЕК. В настоящия момент "Сакарела" ООД е най-голямото млекопреработвателно предприятие в Ямболски регион . В него се произвеждат: кашкавал от краве мляко "Сакарела", кашкавал "Диана", топен кашкавал, кашкавал с намалено съдържание на животински мазнини "Здраве", краве кашкавал с български подправки, краве кашкавал с маслини, краве кашкавал с шунка, краве саламурено сирене "Сирене на Дядо", краве сирене "Диана", деликатесен продукт "Сакарела", краве масло и извара Първокачествени суровини, добивани в образцови ферми. МЛЕЧНИ ПРОДУКТИ ОТ САКАРЕЛА КАШКАВАЛ РЕВАНСКИ КАШКАВАЛ САКАРЕЛА     КАШКАВАЛ С МАСЛИНИ КАШКАВАЛ С ПОДПРАВКИ     КАШКАВАЛ С ШУНКА СИРЕНЕ "НА ДЯДО"     ДЕЛИКАТЕСЕН ПРОДУКТ САКАРЕЛА ДЕЛИКАТЕСЕН ПРОДУКТ "ДИАНА"     ДЕЛИКАТЕСЕН ПРОДУКТ "ДИАНА" - КАШКАВАЛ         ПРЕДПРИЯТИЕ, ТЕХНОЛОГИИ В предприятието работят 45 души, в това число висококвалифицирани специалисти – микробиолози, ветеринарни лекари и технолози. “Сакарела” ООД разполага с модерна и съвременна база за производство, отговаряща на всички изисквания на българските и европейски стандарти. Машините и съоръженията за производство на кашкавал са внос от Швейцария. Квалифициран екип на компанията осигурява качествени продукти, за да можем да задоволим и най – капризния вкус. Приели сме като своя мисия съхранението на традицията за производство на оригиналните български млечни продукти с автентичните им вкусови и здравословни качества. Днес амбициите на дружеството са все повече да се утвърждава като технологичен лидер в областта на млечната промишленост в България.  ЛАБОРАТОРИЯ Във физико-химичната и микробиологична лаборатория, с които разполага предприятието, обучени специалисти – лекари, химици и инженер-технолози извършват всекидневно контрол над изходните суровини и крайните продукти Суровото мляко се окачествява в приемна лаборатория от специалист-лаборант по необходимите показатели, след което постъпва в приемното отделение. Извършват се и анализи за фалшификации в млякото - могат да се открият добавени в млякото сол, захар, сода бикарбонат, сода каустик и уреа, както и за откриване на остатъчни количества ? – лактамни и тетрациклинови антибиотици. Лабораторията в предприятието е оборудвана с високотехнологична апаратура САКАРЕЛА - МЛЕЧНИ ПРОДУКТИ С ГАРАНТИРАНО КАЧЕСТВО

Сакарела - отрасли:


Хранителни Стоки, Млечни Продукти,

Мнения за Сакарела


The company has no review.

Напиши мнение за Сакарела


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.