Сакарела  itemprop=

Сакарела

Млекопреработвателното предприятие “Сакарела” ООД е създадено през 1998г. Още в началото продуктите на предприятието стават предпочитани заради вкуса и качеството си, обусловени от първокачествени суровини, добивани в първокласни ферми
МЛЕЧНИ ПРОДУКТИ С ГАРАНТИРАНО КАЧЕСТВО Млекопреработвателното предприятие "Сакарела" ООД е създадено през 1998г. Още в началото продуктите на предприятието стават предпочитани заради вкуса и качеството си, обусловени от първокачествени суровини, добивани в първокласни ферми. Същевременно "Сакарела" ООД е една от малкото мандри одобрени за експортна дейност през 2003 г. с решение 97/252/СЕ на ЕК. В настоящия момент "Сакарела" ООД е най-голямото млекопреработвателно предприятие в Ямболски регион . В него се произвеждат: кашкавал от краве мляко "Сакарела", кашкавал "Диана", топен кашкавал, кашкавал с намалено съдържание на животински мазнини "Здраве", краве кашкавал с български подправки, краве кашкавал с маслини, краве кашкавал с шунка, краве саламурено сирене "Сирене на Дядо", краве сирене "Диана", деликатесен продукт "Сакарела", краве масло и извара Първокачествени суровини, добивани в образцови ферми. МЛЕЧНИ ПРОДУКТИ ОТ САКАРЕЛА КАШКАВАЛ РЕВАНСКИ КАШКАВАЛ САКАРЕЛА     КАШКАВАЛ С МАСЛИНИ КАШКАВАЛ С ПОДПРАВКИ     КАШКАВАЛ С ШУНКА СИРЕНЕ "НА ДЯДО"     ДЕЛИКАТЕСЕН ПРОДУКТ САКАРЕЛА ДЕЛИКАТЕСЕН ПРОДУКТ "ДИАНА"     ДЕЛИКАТЕСЕН ПРОДУКТ "ДИАНА" - КАШКАВАЛ         ПРЕДПРИЯТИЕ, ТЕХНОЛОГИИ В предприятието работят 45 души, в това число висококвалифицирани специалисти – микробиолози, ветеринарни лекари и технолози. “Сакарела” ООД разполага с модерна и съвременна база за производство, отговаряща на всички изисквания на българските и европейски стандарти. Машините и съоръженията за производство на кашкавал са внос от Швейцария. Квалифициран екип на компанията осигурява качествени продукти, за да можем да задоволим и най – капризния вкус. Приели сме като своя мисия съхранението на традицията за производство на оригиналните български млечни продукти с автентичните им вкусови и здравословни качества. Днес амбициите на дружеството са все повече да се утвърждава като технологичен лидер в областта на млечната промишленост в България.  ЛАБОРАТОРИЯ Във физико-химичната и микробиологична лаборатория, с които разполага предприятието, обучени специалисти – лекари, химици и инженер-технолози извършват всекидневно контрол над изходните суровини и крайните продукти Суровото мляко се окачествява в приемна лаборатория от специалист-лаборант по необходимите показатели, след което постъпва в приемното отделение. Извършват се и анализи за фалшификации в млякото - могат да се открият добавени в млякото сол, захар, сода бикарбонат, сода каустик и уреа, както и за откриване на остатъчни количества ? – лактамни и тетрациклинови антибиотици. Лабораторията в предприятието е оборудвана с високотехнологична апаратура САКАРЕЛА - МЛЕЧНИ ПРОДУКТИ С ГАРАНТИРАНО КАЧЕСТВО
4.8 4