Последни новини


Бар оборудване - какъв трябва да е добре обзаведеният бар?

Виж още..

Различните материали, от които се изработват детските матраци

Виж още..

Повишаване на имунитета: Полезни начини за укрепване на имунната система

Виж още..

Глас арт дизайн студио 999 - Вижте още

Глас арт дизайн студио 999

Стъклата, от които се изработва витража са български ръчни; катедрал - Saint Gobain; опалесцентни - Paul Wisman; руски индустриални, чешки, бразилски, испански, белгийски и др. цветни и орнаментни. Витражът може да се монтира към всякакъв тип дограма.
Глас арт дизайн студио 999Глас арт дизайн студио 999

Глас арт дизайн студио 999

Последвайте ни във facebook.

Стъклата, от които се изработва витража са български ръчни; катедрал - Saint Gobain; опалесцентни - Paul Wisman; руски индустриални, чехски, бразилски, испански, белгийски и др. цветни и орнаментни.

Технологията е класическата за изработване на витраж от XI в. Не се правят никакви имитации или повърхностно оцветяване на стъклата, което би намалило трайността на ефекта. Всички стъкла са дълбоко оцветени в масата, което гарантира тяхната непроменяемост във времето.

Друга техника за работа е Тифани техниката. Изработва се по технологията и с материалите, създадени от Louis Comfort Tiffanni.

Витражът може да се монтира към всякакъв тип дограма: дървена, метална, алуминиева и др. Може да се поставя в стъклопакет или да се монтира върху вече поставен стъклопакет.

Друга техника е двустранното матиране на стъкло. Може да бъде изработвано върху всички видове стъкло, практически без ограничения в размерите и дебелините на стъклото.


Тази техника позволява доста свободен рисунък и нюансировка на матираните повърхности. Матираните стъкла се фиксират, което гарантира избягване на неприятните следи от пръсти и улеснява поддръжката им.

За изготвянето на проекти се идва на място и в зависимост от интериора, стила на обзавеждане, преобладаващите цветове, осветеността и желанието на клиента се изработват различни проекти. Няма стандартни решения или типови проекти, които да се изпълняват. Нищо не се тиражира. Всяко решение е строго индивидуално и уникално.


В цените са включени проектиране, изпълнение и монтаж в границите на София. Работи се в цяла България, като към цената на витража се калкулира и транспорта до даденото място, ако доставката се извършва с транспорт на автора.

Изработват се и осветителни тела
от всякакъв тип: настолни, висящи, стоящи, плафониери, аплици и др. отново няма стандартни решения или големини. В зависимост от пространството, което трябва да бъде осветено се проектира големината, формата, цветовете и се препоръчва силата и типа осветително тяло.

Изработват се също така и светещи тавани, паравани, преградни стени, витражи за вратички на шкафове, цялостни решения на обекти.

Работи се и с екип, включващ дизайнер; ателие, изработващо мебели; ателие за месинг, ковано желязо; фирми, произвеждащи дограма.

Глас арт дизайн студио 999

Глас арт дизайн студио 999 - отрасли:


Услуги, Стъкларски Услуги, Огледала, Стъкло,

Последни новини


Бар оборудване - какъв трябва да е добре обзаведеният бар?

Виж още..

Различните материали, от които се изработват детските матраци

Виж още..

Повишаване на имунитета: Полезни начини за укрепване на имунната система

Виж още..