Greenpackshop  itemprop=

Greenpackshop

Greenpackshop предлага на Вашето внимание интересен начин за реклама чрез консумативите от ежедневието. Ние от Грийнпак сме специализирани в областта на изработването на индивидуализирани дизайн проекти върху картонени (хартиени) чаши и опаковки.
Greenpackshop Основан през 2010г., Greenpackshop е бранд на Tolero Cups, специализиран във всички видове хартиени и картонени опаковки, чаши и др. Нашите продукти се изработват от висококачествени, еко суровини и материали отговарящи на европейските и световни норми. Производствения ни капацитет ни позволява да доставим от 1000 до 50 000 000 чаши и 10 000 000 кутии за пица на месец. Greenpackshop предлага най-голямото разнообразие от картонени чаши с универсален дизайн – еко чашите, които виждате навсякъде около вас. Грийнпак предлага на Вашето внимание интересен начин за реклама чрез консумативите от ежедневието. Ние от Грийнпак сме специализирани в областта на изработването на индивидуализирани дизайн проекти върху картонени (хартиени) чаши и опаковки. Опитът ни в областта на рекламата чрез картонени чаши и опаковки е показал и доказал високи резултати на ефективност при създаването, развитието и налагането на фирмени брандове. Екипът на фирма Грийнпак с готовност помага и консултира своите клиенти за най добрите и ефективни методи за реклама и дизайн. Елате при нас и се потопете в колоритния свят на опаковъчната реклама. Ние предлагаме изработка на фирмен дизайн по желание на клиента както и адаптация на готов такъв върху опаковка носител. За да можете да покажете с гордост на света Вашият рекламен знак, фирма или дейност е необходимо само да ни се обадите и в три лесни стъпки ще изработим желаната от вас картонена чаша, торба или кутия за кратко време. Основни стъпки при изпълнението на дизайн проект Разработване на индивидуален графичен проект с материали на клиента както и проектиране на рекламно име или знак. Отпечатване на разработеният индивидуален проект посредством многоцветен „офсет” печат на висококачествен картон съгласувано с нормите за изработка на опаковки за хранително вкусовата индустрия. Изработване на картонената чаша от печатна заготовка посредством уникална технология на залепяне и формоване. Хартиени чаши Хартиени чинии Хартиени торби и пликове Картонени кутии и кашони с различна форма #slider, #slider img { min-height:210px !important}

Мнения за Greenpackshop


The company has no review.

Напиши мнение за Greenpackshop


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.