МЕЛНИЦА СЛИВЕН - 2003  itemprop=

МЕЛНИЦА СЛИВЕН - 2003

Производство на зърно и брашно
Сливен, кв. Индустриален 184





Брашната МЕЛКО са гаранция за висококачествен продукт с гарантиран произход от качествени пшеници. МЕЛКО притежава над 15% от пазарния дял на брашната в България, и се дистрибутира в цялата страна. Нашите ценности са качеството на продукта и удовлетвореността на клиента. Сред основните причини клиентите да изберат нашите продукти са: R&D – Разполагаме с най-модерната лаборатория в България и можем да правим пълен анализ на зърното и на брашното произведено при нас. Това ни дава възможност да разработваме нови продукти с по-добро качество и да следим качеството на суровините, които купуваме и брашната, които произвеждаме. Имаме и пекарна зала, където тестваме всяка партида брашна, за да сме сигурни, че всяка една доставка отговаря на нашите високи стандарти и на изискванията на клиентите ни. Ние сме в постоянен контакт с най-развитите европейски институти и фирми, за да можем винаги първи да предложим на нашите клиенти най-новите световни иновации. В предприятията произвеждащи продуктите МЕЛКО е внедрена системата HACCP. Най-голямата от седемте мелници, работещи под марката МЕЛКО е МЕЛКО Сливен. Това е и първата в страната мелница сертифицирана по стандарт ISO 9001:2008, а от началото на 2011 година притежава и сертификат ISO 22000:2005.

МЕЛНИЦА СЛИВЕН - 2003 - отрасли:


Хранителни Стоки, Зърнени Храни, Брашно,

Мнения за МЕЛНИЦА СЛИВЕН - 2003


The company has no review.

Напиши мнение за МЕЛНИЦА СЛИВЕН - 2003


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.