ВЕЗНИ - ВЕСЕЛИНА ЯНЕВА - Вижте още

ВЕЗНИ - ВЕСЕЛИНА ЯНЕВА

Суровини за ХВП - добавки, консерванти, оцветители, мая и други. Фирмата работи с едни от водещите български и европейски производители на основни и спомагателни суровини в областта на производството на храни. Основна цел на фирмата е коректността към нашите клиенти.
Хасково, ул. Георги Кирков 14, жк. Дружба-1

ВЕЗНИ - ВЕСЕЛИНА ЯНЕВА

 ВЕЗНИ - ВЕСЕЛИНА ЯНЕВА ВЕЗНИ - ВЕСЕЛИНА ЯНЕВА


ЕТ Везни – Веселина Янева
Фирма ЕТ Везни – Веселина Янева е създадена през 1996г. с основна дейност търговия с консумативи за хлебопроизводството и сладкарството


За нас:

Фирмата работи с едни от водещите български и европейски производители на основни и спомагателни суровини в областта на производството на храни.

Основна цел на фирмата е коректността към нашите клиенти, качество на обслужване, дълготрайно партньорство и взаимопомощ.

От 2006 година насам, фирмата разшири дейността си в посока изготвяне и актуализиране на необходимите санитарни и технологични документи , необходими за всяко производство, в синхрон с европейското и българското действащо законодателство.

ВЕЗНИ - ВЕСЕЛИНА ЯНЕВА
  • сладкарство
  • хлебопроизводство
  • сладоледопроизводство
  • производство на напитки
  • обсужване на временни обекти за производство на понички, палачинки, пуканки, кремове


редактиране на изображения за фирма: ВЕЗНИ - ВЕСЕЛИНА ЯНЕВАредактиране на изображения за фирма: ВЕЗНИ - ВЕСЕЛИНА ЯНЕВА

Ние можем да ви бъдем полезни като партньори, ако вашият бизнес е в следните отрасли на производството на храни:


ВЕЗНИ - ВЕСЕЛИНА ЯНЕВА ВЕЗНИ - ВЕСЕЛИНА ЯНЕВА ВЕЗНИ - ВЕСЕЛИНА ЯНЕВА ВЕЗНИ - ВЕСЕЛИНА ЯНЕВА ВЕЗНИ - ВЕСЕЛИНА ЯНЕВА ВЕЗНИ - ВЕСЕЛИНА ЯНЕВА ВЕЗНИ - ВЕСЕЛИНА ЯНЕВА ВЕЗНИ - ВЕСЕЛИНА ЯНЕВА ВЕЗНИ - ВЕСЕЛИНА ЯНЕВА

Мнения за ВЕЗНИ - ВЕСЕЛИНА ЯНЕВА


The company has no review.

Напиши мнение за ВЕЗНИ - ВЕСЕЛИНА ЯНЕВА


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.